0 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Kızlar tiktok  ara sıra bakarım sürekli kadınlar çıkıyor açık saçık dans eden nebilim çok şey çok edepsiz olmuşlar şimdi bu uygulama günah deilmi izlemek eşim kaldır dedi ne bu pis pis şeyler paylasiyolar evli barklisin ayıp deilmi dedi bana hiç bişey demeden kaldırdım eşim nefret eder sosyal medyadan kendi kulanmiyir ben izin vermedim yoksa eminim şimdi hepsini kullanırdı biz bu kadınlara bakınca bize günah yaziliyormudur deisik deiski insanlar popo meme hep dışarda büyük ohtimalle günah sizce siz ne diyorsunuz 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ne izlerseniz onlar çıkıyor cnm bana sürekli komik şeyler çıkıyor. Çizgi film şeyleri çıkıyor. Beğeni. Ağırlık likli çıkıyor

-Reklam-
0 oy
(447 puan) tarafından
Herkes kendi günahınln bedelini ödeyecek..Kimse orda soyunub oynuyanların yerine ödemeyecek..sonuçta sen onların hayranı değilsin tesadüfen çıkıyor. İstemsizce..ama tik tokda iyi şeylerde paylaşan var.
(79 puan) tarafından
Aynn canım öyle ama sanki izleyerek onların günahına şahitlik yapıyorum gibi hisediyorum
0 oy
tarafından
Bakıp izlememek en iyisi eşin bile razı degilken Allah razı olur mu bilemedim. Aslında tv de de izlenmesi gereken çok şey var ama izliyoruz işte 
0 oy
(105 puan) tarafından
Israrla bakmaya devam edersen kadın bile olsa göz zinası canım korona az insanoğluna başımıza taş yağmadığına şükür orasını burasını açmayan kaldı mı diye sormak lazım 
(79 puan) tarafından
Vala cnm çok beğendiğim kadınların pirofile bakıyorum yaln deil hani bizde onların günahına şahit oluyormuyiz acaba
(105 puan) tarafından
Bilerek isteyerek onların açıklığına bakıyosan haram tabi canım ama bakılmayacak gibi de değiller ya bide adamlar baksa kızarız kendimizin bile gözü kalıyo ya
0 oy
(3,753 puan) tarafından
Herşey bi yana zaman israfı iyi yaptın silerek canım  :)
0 oy
tarafından
Keşke sadece dans ile kalsalar dikkat çekmek için yapmadıkları şaklabanlk kalmdi ve beğeni ve takipçi kitlesi üstüne parada alıyorlar sen izleyerek hem günaha hmde para kazandiriyorsun milyonlarca insan dişini tırnağına takarak çalışıyor bunlar iki g*t sallayarak dünya kdr para Allah ıslah etsin eşin haklı yoldan çıkarır bu şeyler
(79 puan) tarafından
Aynn çık çok güzel soyledin onları izlerken sanki günahına şahitlik yapıyorum gibi hisediyorum kendimi
0 oy
(1,849 puan) tarafından

Tik tok'u tık yok diye okuyan ben :D

(79 puan) tarafından
Haha(: öylemi yazsaydim keşke
(12,994 puan) tarafından
Yanlız değilsin :)
0 oy
tarafından
Zaten kadınlarında kadınlara göbek deliği ile diz kapağı arası bakması haram canım

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 1,232 göst.
19 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (7,111 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
6 cevap 395 göst.
16 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zzzzzz (1,734 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 261 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,380 soru

24,153,577 cevap

335,025 kullanıcı

...