0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Durmak bilmezmi bi çocuk yeni huy edindi devamlı aglarmı bi bebek habire meme meme diye geziyor oyun oynasin rahat olsun die evi ona bıraktım yine mutlu olmuyor sürekli aglıyor neden:'(

9 Cevaplar

+1 oy
(2,319 puan) tarafından

Ah canım inan ki bu postu ben açacaktım bugun sonra yine kızımın derdinden açamadım 10 gün Sonra 18 aylık oluyor bugün yine tüm gün ağladı inan ne uyuyor ne yemek yiyor sürekli ağlayıp duruyor :( ne oturduğu var ne sustuğu ağlayarak salya sümük geziyor bide ağlarken bi salyası akıyor saat başı üstünü değişiyorum  üstü hep ıslanıyor dişi çıkıyor yine sanırım mahvoldum :( Allah yardımcımız olsun inşaAllah ya çok zor 

tarafından
Aynen yaaaa sinirleniyor şimdi ıssırıyor
-Reklam-
0 oy
(601 puan) tarafından
benim oglumda 16 aylik emmiyor kestim sütten ama ayni yani hep agliyor sadece istiyorki onun yaninda oturayim ayni oda da olsak dahi hic yerimden kalkmim iş yapmim yani kisaca yoksa hep aglar kucak ister oyuncak cizgi film falan fayda etmez 
0 oy
(163,516 puan) tarafından
Oooo 2yas bunalimi
tarafından
Evet :(
0 oy
(3,834 puan) tarafından

benim kizima ara ara oluyor o durum. sıkılınca var ya cildiriyor resmen :D bahçeye iniyoruz balkona cikiyoruz oyun oynuyorum onunla sadece o uyurken is yaparım uyanıkken hep kucağımda birakamam hemen ağlar. bide inatlasiyor ki bizimle büyük insan gibi bu aralar vurma huyu da oluyor anlamadım gitti. dişleri de çıkıyor bi yandan 

tarafından
Çıldırıyom bazen
(3,834 puan) tarafından
aynen bende öyle pasif agresif oldum yeminle :D
0 oy
(3,725 puan) tarafından
20 aylık kızım doğdu doğalı böyle hep ağlıyor ben alıştım artık 
0 oy
tarafından
Bugün demirleme ramak kaldı belki beynim uyuştu  sinirden öldüm  ya hu bu çocuklar hic mi susmaz ağzı yumulmaz  ağla bklm ağla biktim ya valla bak  zaten karnim burnumda arkasında  koşmaktan  dur alihan süs alihan demekten delirdim
0 oy
tarafından

Benim sessiz sakin kızım gitti ateş saçan ejderham geldi:D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 217 göst.
1 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 239 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 881 göst.