0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (1,468 puan) tarafından

Pide yapip  yedik kızım uyudu uyndi  dolmuş  göğüsler :angel:

7 Cevaplar

+1 oy
(6,190 puan) tarafından
Yemeyle sut olmaz maalesef genetik ve bunyenizle alakali.Tabi pidenin ustune su ictiyseniz ondan da dolmus olabilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
yapabilir bende et kaynatıp yediğim de dolu olurdu 
(1,468 puan) tarafından
Valla allahimin  işine  bak :)
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Sütü artmayan bir benim heralde 
(1,468 puan) tarafından
Ben 2 ayıma kadar neredeyse  hep  mama verdim  sonra dedim  bu bole olmicak  burda bi  tarif vardı onu yapdim  günde 5 oyun  çorba icdim  10 dk da bi emzirdim  1 hafta sonra bakdim sutum  yetiyo:)
(129 puan) tarafından
Tarifi paylaşormısınız acaba müsaitseniz 10güne kadar mecburi sezeryan olucam süt sıkıntısı yaşamak istemiyorum
(1,468 puan) tarafından
Tabi canim limon elma keciboynuzu  uzum  kurusu  kayisi  bunlari  kaynat  daha sonra sumak anason  ve bol rezene  at 10 dk daha kaynasin  süz  ve sabah aksam  iş bana çok yaradi  valla allahima  sukurker  olsun bide bol çorba  bulgur pilavida  süt yapio
(129 puan) tarafından
Teşekkür ederim ;)
0 oy
tarafından
Ne yersen yiyim artmadı tesis zayıf benim demekki ☺️
(1,468 puan) tarafından
Ole dusunme canm Ben 2 ayıma kadar neredeyse  hep  mama verdim  sonra dedim  bu bole olmicak  burda bi  tarif vardı onu yapdim  günde 5 oyun  çorba icdim  10 dk da bi emzirdim  1 hafta sonra bakdim sutum  yetiyo:)
tarafından
Geçti daha kuzum 1 ay oldu tamamen bıraktı malesef neler yaptım süt damlası anne çayı bitkisel otlar olmayınca olmuyor
0 oy
tarafından
Yapar. Benim annem doğumdan sonra eti ince ince doğrayıp kavurur, sonra yanına bol soğan koyar bana yedirirdi süt hemen insin diye.
(1,468 puan) tarafından
A hadi ya annen olması ne güzel kiz bilgilendiriyor  bende ana yok herşeyi deneyerek  orenmeye  çalışıyorum
tarafından
Ah kuzum öğrenirsin bişey olmaz. Bak bende kuru börülce bulgur pilavı üstüne soğan çok ve ayva kompostosu baya sut yapmisti
(1,468 puan) tarafından
Bende burda  bi tarif  vardi  onu  yapdim çok isime  yaradi  sukrolsun  bende de bulgur  çok güzel süt yapiyor  hepsini  burdaki  hatunlardan duydum  yapdim çok isime  yarıyor burası:)
0 oy
tarafından
Salata var miydi yaninda bende ne zaman salata yesem artiyor 
(1,468 puan) tarafından
Yok kuzum  kıyma yapdi galiba:)
tarafından
Oh yarasin bebise
0 oy
tarafından
Ne yersen süt yapar canım 
(1,468 puan) tarafından
Oda iyi kizz :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
15 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 790 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sudemm (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 299 göst.
11 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Naremmm (147 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,292 soru

24,137,246 cevap

334,362 kullanıcı

...