0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar HOOVER Marka çamaşır makinesi kullanan var mı varsa memnun musunuz!? 

4 Cevaplar

0 oy
(260 puan) tarafından
İlk defa duydum ama netten yaz şikayet sayfalarına bak ben birşey almadan önce Şikayetvar sayfalarına bakıp öyle alıyorum mesela
tarafından
Ben biliyordum ama almadım hiç. Şimdi mediamarkta yıkamalı kurutma makinesi var. 10 kilo yıkıyor 6 kilo kurutuyor 4 bin TL ondan almayı düşünüyorum onun için önce araştırayım dedim
(260 puan) tarafından
Gerçi beyaz eşya nasip işi derler kimi hiç memnun kalmaz kimi çok memnun kalir inşallah memnun kalırsınız ya böyle şeyler az para değil ki her zaman değişsin sonuçta inşallah güzel çıkar özelliklerine göre parası baya uygun duruyor ama servis falan var mı bozulduğunda ne bilim dikkat et
tarafından
Aynen öyle valla şans işi. Zaten almadan önce soracaz servisi falan varmı diye. Özelliklerine göre fiyatı bana da çok uygun geldi onun için zaten ondan almayı düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir çamaşır makinem bile yok :((
tarafından
Aaa neden birlik mi yaşıyon
tarafından
Yok cnm bozuldu 1.5 aydır elde yıkıyorum yaptıramadık yeni de alamadık kaldı öyle
tarafından
Hımmm alırsınız inşallah
0 oy
(695 puan) tarafından
Yurtta kalırken yurt sahibimiz kullaniyodu kurutma makinasını çok beğeniyorum bence çamaşırıda iyidir sitedeki yorumlara bakabilirsin modele göre falan memnuniyet degisebilir
tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Hoover dünya markası kuzum 
tarafından
Kullanan var mı diye merak ettim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 354 göst.
+1 oy
9 cevap 184 göst.