0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (704 puan) tarafından
Yarin randevum var sıcak kompres, soğuk kompres,duşta masaj, sağmak vs vs hiçbisey etki etmedi. İlk tedavi ne ile başlanıyor geçirenler anlatabilir mi?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sadece antibiyotikle geçti benim
(704 puan) tarafından
Antibiyotik kullanirken emzirilmez ki ama ben emzirmeyi birakamam :/
tarafından
Emzirebilirsin dedi doktor bende emzirdim 1 aylikti zaten mama da vermedim
(704 puan) tarafından
Yarin gidicem bende inşallah. Çok teşekkürler vakit ayırdigin için
tarafından
Rica ederm cnm
-Reklam-
0 oy
(8,255 puan) tarafından
Ben lahana kaynatıp koymustum insanın canından can gidiyor çok zor atlattim öldüm öldüm dirildim sürekli emzirdim banyoda gogsumu sıcak suda tutup ucundan çekip salladim acidikca devam ettim atesim nerdeyse 40 oluyordu eşim zor bela banyoya götürup yuzumu suyun altına tutuyordu ağlıyordum resmen usumekten . Allahım sana da şifa versin inşallah
(113 puan) tarafından
Bende aynisini yasadim hastanelik oldum kac defa atesten lahana ise yariyor ama ben çiğ koyuyordum sagıp fazla sütü bosaltmak rahatlatiyordu
(704 puan) tarafından
Lahana aklima geldiğinde saat 5 i geçmişti marketler kapandı diye alamadik. Benimde canımdqn can gidiyor ateşim 38.5 in altına düşmüyor çok üşüyorum. Duşta baya uğraştım ama etki etmedi hala sertlik var. Yarın randevum var ama antibiyotik kullanmak istemiyorum kızım geçen hafta hastalik geçirdi meme bağımlısı oldu emmezse çok ağlar. Yardimci olabilecek kimsem de yok :/
(8,255 puan) tarafından
Canım o sertlik benden bir hafta geçmedi sürekli ovacaksin orayı . Netten aldır getirde ya da Trendyol Markette vardır . Sürekli elini yüzünü yıka ateş çıktıkça daha da kötü oluyorsun dinç olman lazım . Rabbim yardımcın olsun çok zor gerçekten
(704 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️ bulunduğumuz yere getir hizmet vermiyor ya şaka gibi
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Antibiyotikle iki güne geçti hemen ateş falan yapıyorsa antibiyotik en.etkilisi
(704 puan) tarafından
Ateşim 38.5 in altına düşmüyor çok kötü durumdayim. Antibiyotik kullanirken emzirilmiyor diye biliyorum nasıl yapacağım bilmiyorum
0 oy
tarafından
3 gun hastaneden sonra eve geldim aksamina gene hastaney gittim olmuyordu gogusledim tikanmis şişmişlerdi..

Antiyoboyotik vermisti hemen geçti sorun olmuyor somra gene emzirmiştim 
(704 puan) tarafından
Yarın gidicem inşallah. Tabi eğer bu gece sabah olursa :/

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 114 göst.
30 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,288 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
7 cevap 116 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (401 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 189 göst.

Kategoriler

1,471,451 soru

24,099,207 cevap

332,290 kullanıcı

...