0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (7,141 puan) tarafından
Oglum 22 aylik olcak 2 gun sonra hic birsey yemiyor gunluk bir kase bisey yerse yiyor yemezse hwp meme diye agliyor esime diyorum bu cocuk cok iştahsiz bi hastaneye gidelim degerlerine bakitayim diyorum yok kan alirlar ben dayanamam cok aglar diyor napcam bilmiyorum bu arada 10 kilo 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Memeyi kesmelisin, ona güveniyor. Yaşıda gelmiş zaten
(7,141 puan) tarafından
Tamm 2 yas 10 gun olsun kescem hakkini tatamlasin istiyorum
-Reklam-
0 oy
(3,834 puan) tarafından
bence doktora gidip bi kan değerlerine baktirmalisiniz 22 aya 10 kilo az gibi persentile bakıp siz karar verin isterseniz
(7,141 puan) tarafından
Az gbide bisey mi canim azz yani
(3,834 puan) tarafından
persentil tablosunda deger araliklari var. ortalama değer alt deger üst deger falan Doktorlar da ona bakıp yorum yapıyor zaten kansızlık varsa iştahsızlık da olur diye biliyorum Corona zamanında hastaneye gitmek biraz sıkıntılı oluyor ama kan aldırmak da bir şey yok Bence her Bebek ağlıyor
(7,141 puan) tarafından
Valla canim gitsem bile soyle en sakin saat zamaninda giderim amaa cocuk gozume cok kucuk geliyor
0 oy
(3,834 puan) tarafından

image

22 ayda alt sinir 9.5 diyor canim. oglun alt sınırın üstündeymiş yanlış bilgi vermeyeyim diye bunu da atıyorum. 
(7,141 puan) tarafından
Yani iyi bisey mi canim ben hic anlamam bunladdan
(3,834 puan) tarafından
benim kızımda ortalamanın altında en azından ortalamaya yakin olsun diyorum. kilo önemli değil ama bi yerden sonra gelişimi etkilenir diye korkuyordum kan değerleri iyi tabi ki takviyelerle. memeyi kesemiyorsan bile belli aralığa indir. ben bi öğlen bi gece emziriyorum zaten sütüm de kalmadı
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Canm kes memeyi bak gör nasıl yicek 
(7,141 puan) tarafından
Bende diyorum ki 2 yas 10 gunluk olana kadar emsin hakkina girmeyim diyorum canim zaten 2 ay kaldi bekleyim mi az daha
(5,268 puan) tarafından
Kuzm zaten unutmasi zamn alcak yeterince emmis bnce ama sen daha iyi bilirsin tabi
(7,141 puan) tarafından
Tamm canim saol
0 oy
tarafından
Seni emdigi icin yemiyor kızım da oyle idi kestim herseyi yedi simdi 9 yasinda
(7,141 puan) tarafından
Tamm canim peki 2 yasina kadar emzirim zaten 2 ay kaldi yaa devam edeyim 2 yasinda keseyim
tarafından
Kiz hic birşey yemiyor diyorsun iste o emmeye güveniyor iki aydan birsey olmaz normal yiyeceklere yonlensin en azindan
(7,141 puan) tarafından
Tamm canim cok saol insallah yapabilirim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 244 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Sultan... (466 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 170 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
13 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,550 soru

24,185,175 cevap

336,578 kullanıcı

...