0 oy
533 göst.
Diğer kategorisinde (1,468 puan) tarafından

Hahah bu aynı ben şimdi yok göz temasi duygu  vs. Demeyin  onuda yapiyorum  tabiki  ama emzirirken  telefonla  oynamak ayrı bi güzel oluyor ya :D:angel:

image

15 Cevaplar

+1 oy
(25,180 puan) tarafından
Gündüz emzirirken telefona bakmıyorum kısa sürüyo emmesi zaten 5-10 dk anca ama gece uyurken emerek uyuyor önce konuşuyorum seviyorum dua ediyorum oğluma okşuyorum sırtını kolunu saçlarını ne kadar çok sevdiğimi söylüyorum şükrediyorum. Bunları sesli şekilde yapıyorum oda gözümün içine bakarak beni dinliyo burnumla oynuyo mememi okşuyo sıkıyo elini ağzıma sokuyo yanagımı seviyo :) artık mayışmış oluyo sonra duamızı açıyoruz telefondan vakıa suresi ile uyuyo. O iyice dalarken ben telefonla burda takılıyorum sonr ayerşne yatırıyorum. Saydıklarım 1 saatlik gibi geldi okuyunca ama 15 dk lık şeyler ahahah:D 
(1,468 puan) tarafından
Hahaha beninki emerek uyumadi  için bilemicem  bazen olur severim bazen telle  oynarim  vs :D evet kız 1 saatlik iş gibi
-Reklam-
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Yaomiyorum diyen yalan soler zatnn :-)
(1,468 puan) tarafından
Aynen öyle haha :D
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Telefon )))))
(1,468 puan) tarafından
Yani :D
0 oy
(7,786 puan) tarafından

Su an boyleyim gozu kapali emiyo zaten yoksa tel oynstmaz eliyle durter durur benj:D

(1,468 puan) tarafından
Hahaha vakit geçmiyor başka türlü  :D
0 oy
(18,469 puan) tarafından

Ne güzel de tutmuş memeyi. Benim çocuklar hiç öyle tutmadı :D

(1,468 puan) tarafından
Ahahaha benimkide  aynı bole hupletio:D
0 oy
(3,995 puan) tarafından
Teknoloji cagi  boyle yaoti telefonla ilgilenmesek iyiyde yapamiyoz
(1,468 puan) tarafından
Kız zaten benim kız da bana bakmaz  bogaz  pesinde  olur memeye  sarilir  kendinden  geçer  bende oynuom  :D
0 oy
tarafından
Özelliklede gece çok oynarım yoksa uyuyorum hemen ") çocuk düşer falan allah korusun hiç bir şey yapmasam geçmiş mesajalri okurum "D
(1,468 puan) tarafından
Hahaha evet ya vakitte  geçmiyor:D
tarafından
Aynen ")
0 oy
(3,730 puan) tarafından
Emzirme dönemi bitti şükür  ama uyutma seansı sırasında şuan olduğu gibi hep buradayım  :))
(1,468 puan) tarafından
Ben daha gecemedm  o evreye:D
(3,730 puan) tarafından
Annelik değişik bişey emzirmeyi bıraktıktan sonra da bebeğimi koynuma alıp emzirmeyi özledim  :)
(1,468 puan) tarafından
Illaki ben emzirmeyi çok seviyorum  :)
0 oy
tarafından
Telefonu kafasına düşürdügunu de itiraf et hadi ben yapmıştım :D
(1,468 puan) tarafından
1 defa daha 1 aylikken  dusrmsdm  çok vicdan  azabı cekmisdim  sonra hep dikkat ettim ama doğru  :D
0 oy
(7,447 puan) tarafından

:D Uyutma zamanında teldeyim.

(1,468 puan) tarafından
En iyisi napican vakit geçmiyor  :)
0 oy
(3,550 puan) tarafından

Uyanıksa gün içindeyse genelde konuşurum o da keyifli keyifli naz yapar çok hoşuma gidiyor

Ama uyuyorsa telefon :D

(1,468 puan) tarafından
Benimki  memeye sarilir  kendinden  geçer emerken :D onun haricinde  nazi  karni  toksa  oynarken  yapio  bazen oda :D
0 oy
tarafından
VAla ben bakamiyodum kız boğulur dye
(1,468 puan) tarafından
Ilk baş oleydi ama alisinca  uzmani  oldum ben
tarafından
Aa ne güzel kız vla korkuyodum almyodm teli
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bir elimle oglumu bir elimle memeyi tutmaya zaptetmeye calısıyorum basını dik emzirmeye calısıyorum yani tam olarak sekiz oluyorum 
(1,468 puan) tarafından
Benimki memeye  sariliyor  kendinden  geciyo  valla dahaca öle durmamamlik  biseyi yok  sabahları uyuklarken  yatarak  onun haricinde  senin  gibi :D
(12,026 puan) tarafından
Ne ısırıyor ne ısırıyor
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Hahha aynı ben ilk 1 ay kızıma bakıyordum hep sonra telefonla oynamaya başladım 2 saat meme de olduğu için canım sıkılıyor ☺️☺️☺️

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 385 göst.
22 Nisan 2025 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 566 göst.
22 Nisan 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 175 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Evrim.34 (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 151 göst.