0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar  bu babybel peynirini deneyen oldu mu ? Alicam ama tadi kotuyse bosuna almak istemiyorum :) cok merak ediyorum tadini.

image

7 Cevaplar

0 oy
(1,239 puan) tarafından
O nasil bir peynir kiz hic duymadim. 
tarafından
Kuzucum migroslarda satiliyor .İnstagramda sürekli atiyorlar cok guzel diye . Cok merak ediyorum :)
(1,239 puan) tarafından
:) iyi bakalım
-Reklam-
0 oy
(15,848 puan) tarafından
Hic görmedim Migros da falan mı satılıyor:)
tarafından
Ay evet ya instagramda surekli goruyorum :) herkes asiri guzel falan diyor .Migrosta satiliyor kuzum
(1,603 puan) tarafından
Ayy☺️☺️☺️
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Böle peyniri ilk kez goruyom:D

(1,603 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
tarafından
Migrosta satiliyor kuzu :) :D cok unlu aslinda .İnstagramda falan paylasiyorlar hep .cok lezzetli falan diyorlar .hamileyim acayip merak ettim :D ama bazi peynirler cok agir oluyor .o yuzden almadim daha .burda alan varsa yazsin da ona gore alayim diye post actim:D
(45,023 puan) tarafından
Migros yok bulunduğum yerde :D
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Ilk defa gördüm 
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Google yaz orda hep yazarlar bende bilinmedik bir şey alacağım zaman google yazarım tadını falan yaziyolar:)
tarafından
Yazdim yazdim :D yazmaz miyim.Eksi sozluge baktim .Begenen de var begenmeyen de var .:D
(3,239 puan) tarafından
Al dene ne olacak sanki :)
tarafından
Aynen alcam :) kotuyse de kedilere veririm :D
0 oy
(4,848 puan) tarafından

Bende bu peyniri hep tiktok ta gördüm bimden aldık yazan dahi var di ama hep gittim yoktu :ermm:

tarafından
Aa bime de mi gelmis :) sasirdim .Alip deneyeyim bari
0 oy
tarafından
Alışmakla da ilgili Fransız peyniri, ama bazen burada satılan ile yurtdışında satılan peynirin tadı markası aynı olsa da tadı farklı oluyor diyorlar. Normalde ağır değildir öyle ama işte buradaki satılanın tadı farklı mıdır bilmiyorum
tarafından
Bakalim deneyeyim bi o zaman .

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 521 göst.
24 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde AnqeLLa (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 235 göst.
0 oy
5 cevap 536 göst.

Kategoriler

1,473,230 soru