0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (6,399 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hahaha canım oglum niye çekiyon anne der gibi bakms  :, D azck salladm uykusu geldi ondan somurtuyo :D

4 Cevaplar

+1 oy
(7,094 puan) tarafından

Hay masallah ya yerim o duduslari nasılda büzmüş:D

(6,399 puan) tarafından
Evet :D ısırası geliyo insanın ❤️
-Reklam-
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Kız bu sinirli sanki niye bindirdin der gbi
(6,399 puan) tarafından
Yok kız tam tersi çok seviyo bahçeye çıksak içeri dogru yürüsem aglamaya baslıyo :)
0 oy
tarafından
Maşallah sübhanallah canım sağlıkla büyütün inşallah ❤️ hem fotodaki hem de profildeki fotodaki takımdan bizde de var LCW Waikiki bebeleri sizi ❤️❤️
(6,399 puan) tarafından
Amin canm inşallah :) Fotograftaki zara babynın canım profildeki lcwnin :)
tarafından
Öle mi biz LCW dan gri mermer desenli ve palmiye desenli gibi olanı aldık ikili aynısı gibi ama  zara dan kızıma almıştım oda kaliteli marka
(6,399 puan) tarafından
Kız grinin üstünde dinazorlar ve palmiyeler var benimkide  büyük oglandan kaldı ikiside aralarında 1.5 yas oldugı için pek sıkıntı olmuyo :)
tarafından
Aşmış araları nasıl baş ediyorsun
(6,399 puan) tarafından
Hiç sorma canm çok zor ama bas ediyorum birde oruç ayı açlık beni çok yoruyo sabah uyanıyorum birinin altını alıp digerine geçiyorum kahvaltıda bi onun agzına bi ona veriyorum küçüğü emekliyo birde kaçmaya çalışıyo daha neler neler birde korunurken oldu yanarım yanarım ona yanarım psikolojim bozulcak az kaldı :D
tarafından
Yardım edenlerin dayanagin varmı çok zor rabbim sağlık versin mutlulukla büyütün inşallah
0 oy
(3,757 puan) tarafından
Maşallah bal yanak ❤️❤️
(6,399 puan) tarafından
Teşekkürler canım :)

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,004 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 341 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 408 göst.
0 oy
12 cevap 557 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hilal-Alp Kutay (2,781 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,056 soru

24,067,200 cevap

330,441 kullanıcı

...