0 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar iki gündür çok halsizim kemiklerim ağrıyor burnum tıkanmış başım çok ağrıyor sırtım ağrıyor acaba hastami oldumm

5 Cevaplar

0 oy
(3,521 puan) tarafından
Covit olabilir canım bir test ver en iyisi 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçen gün eşim öyleydi hapsuruk kemik ağrısından ölüyorum diyordu burnu tıkalı gibiydi kolumu kaldircak halim yok diyordu o gün evde tedavi oldu imkanlarla ertesi güne devam etseydi gidecekti teste ama şükür geçti nezle gibi olmuş sanırım 
(398 puan) tarafından
Nasıl gecti evde neler yaptı soylermisin
tarafından
Sabah akşam aferin Ford diye bir hap var ondan içti gün içinde kremledim sırtını falan sicak havlu koydum sırtına hep ballı ihlamur yaptım sirkeli ballı su yaptım hep öyle atlattı
(398 puan) tarafından
Bende öyle yapım hamielyim gripmi covidmi bilmiyorum
tarafından
Yap canım da yalnız benim dediğim hapı içme sen
(398 puan) tarafından
Yok canım içmem evde neler yapılabilir onu öğrenim bende yapım dedim
0 oy
tarafından

Aynı belirtilerle ablam 1 hafta kafasını kaldıramadı. 2 kere test verdi negatif çıktı cnm.  Havalardan oluyor çoğunlukla. Geçmiş olsun

tarafından
İsallh olmamisim küçük çocuğun var
tarafından
Nane limon öneririm cnm çok geçmiş olsun. İnşallah canım
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Grip ve covid belirtileri çok benzer test yaptırın artık ayırt edemiyoruz Bende vücut ağrısı sırtım belim kollarım ağrıyodu ateş terleme geliyordu soğuk algınlığı diye 3 4 gün evde soğuk algınlığı içtim test verdim pozitif çıktı geç teşhis olduğu için ciğerlerime indi 10 gün hastanede kaldım bugün 25 gün oldu hala nefes darlığı çekiyorum ve astım hastasıyım 
0 oy
tarafından
Bu dediğin belirtilerle iki kere hastaneye gittim nezle diyip yolladılar 4.gun koku kaybı oldu sonuç pozitif ihmal etme canım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 166 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
7 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Duruu12 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
14 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aa464646 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
14 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aa464646 (51 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,077 soru

24,081,565 cevap

331,226 kullanıcı

...