0 oy
503 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar bu şekilde yine çıktı. Daha öncede çıkmıştı gitmemişti 3 ay boyunca durmuştu. Doktora gitmiştim ve küçük bı operasyonla almıştı. Bu nasıl geçer Allah aşkına biri söylesin aynı şeyi yaşamak istemiyorum

10 Cevaplar

0 oy
(2,350 puan) tarafından
Bendede stresten çıkar gözümde geri geçer hiç gitmedim doktora valla geçmiş olsun
tarafından
Gitmiyor ya gün geçtikçe şişiyor
(2,350 puan) tarafından
Doktora gitmesilin kronikleşmiş
tarafından
Artık hafta içi inşallah bakalim
-Reklam-
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Günde 3 kez ılık suya pamuğu batırıp üstünü baskı yaparak ovalayacaksın. Başka türlü dağılmaz
(1,690 puan) tarafından
Ben de 2 kez geçirdim o operasyondan biliyorum illet bi şey. Bol bol ovala ılık suyla bi de gözünü yorma bolca kapat dinlendir
tarafından
Kızımdan vakit bulup dinlendiremiyorum ki:/ üstüne bastırmak mi gerekiyor canım acıyor ya acıması mi gerek
(1,690 puan) tarafından
Hafif bastırarak masaj yapcaksın yoksa dağılmaz
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Kız annem bana poşet çayı köy demişti çayın buhharini ordaki enfeksiyon seninki kronikleşmiş artık ama uzanan gitmezsen evde çay sıcak kompres patataesi ikiye bölüp arada bir oraya tutabilirsn
tarafından
Geçer mi dersin kuzum ben çayı denedim işe yaramadı kaç gündür yapiyorum
(2,350 puan) tarafından
Ben sürekli yaptım çayı gözüme patliyordu hemen
tarafından
Nasıl yapıyorsun canım bastırıyor muydun
(2,350 puan) tarafından
Yok kuzu poşet çay var ya demle sorna sogut poşetini onu soğuk soğuk gözüne tut oraya o onu rahatlatır hemen inşallah patlar
0 oy
(18,472 puan) tarafından

image

bende de çıkmıştı bu kremden sürdüm göz içindir..1 gün sonra patlayıp içinden iltihap aktı iyileşti 
(18,472 puan) tarafından
Bu bende vardı aile hekimine sordum kullanabilirsin demişti
(18,472 puan) tarafından
Bende ilk defa geçen sene çıkmıştı gözümü açıp kapatamıyordum 3 gün öyle gezdim sonra aklıma bu krem geldi iyi ki sürmüştüm diğer gün hemen patladı iyileşti
tarafından
Tamam canım bundan bı şurup deneyim vardı bende
0 oy
tarafından
Ne kadar dıgru bilmem ama lokum basınca gecer derler canım
tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
tarafından

Hergün sürme çekin çok iyi geliyo bndede aynından oluyo

0 oy
tarafından

Ay o çok kötü olur insanın gözüne batar kaşındırır dokunamazsın da ben bir kere esime gösterdiğimde bir anda yüzüme tükürmüştu. Öyle geçer diye halbuki hiçbir işe yaramadı:D

0 oy
tarafından
Bizde öyle yapyolar dicemde linç tayfa beni lincler:)))
0 oy
(11,944 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum gözünde ne güzelmiş maşallah denizden geçen biri habersiz tükürünce geçer derler burada duymuşsundur :))

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 401 göst.
14 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizilaslan (2,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 201 göst.
17 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Princess_s mother (697 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 808 göst.
6 Şubat 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde V for vendetta❣ (636 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 250 göst.
27 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sertuğ (358 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,725 soru

24,076,444 cevap

330,950 kullanıcı

...