0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Allah rızası için bı bakın doktor gelene kadar kafayı yerim doğum yaptım 5 gündür hastanede yatiyoruz bebeğimle  üstteki sonuç yazan bugün alltaki sonuç yazan 4 gündür olan oğlumda da var sanırım bbenden geçti ona en azından bendeki düştüyse oda düşer sürekli serum veriyorlar gece gündüz bana düşmesi lazım enfeksiyonum yüksek

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Crp değerim yüksek cnm  antibiyotik tedavisi uygulanır.   Ben 3 ay yattım o enfeksiyon değerinden 

tarafından
Doğumda oldu kuzum 5 gündür yatıyoruz oğlumda çıkmasında
tarafından
Sezeryanmi normalmi oldu cnm
tarafından
Diğer doğumlarim normaldi bu sezeryan oldu canım kakasını yapmışti oğlum kanala inmedi doktorda çok beklemedi sezeryana aldı sezeryana alınmadan demişti doktor enfeksiyon Çok var diye
-Reklam-
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Baya düşmüş canım 0.11 Ken 0.06 olmuş büyük ihtimal hasteden bugün yarın çıkarsınız  geçmiş olsun 
tarafından
Ay inşallah canım Allah razı olsun oğlumun değerleri nasıl bilmiyorym inşallah yoktur ondada stresten kötü oldum artik
(3,818 puan) tarafından
Kuzu referans 0.05 onun değerinde 0.06 düşmüş bir iki gün daha bakarlar çıkarırlar her doktor bir olmuyor tamamen bitmesini beklemez haftalık kontrol ister sadece
(3,818 puan) tarafından
Aslı ona da test yapıyorlarsa e nabız da çocuklarım bölümü var ordan bakarsın
tarafından
Bakıyorum ama gözükmüyor kuzum ya dünde aldılar kan baktım yok bugünde aldılar yok onu çok merak ediyorum rabbim korusun dualarınıza ihtiyacım var :(
(3,818 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun kuzum inşallah biran önce çıkarsınız
0 oy
(926 puan) tarafından
Düşmüş canım biraz 11297 den 6215 e düşmüş 
tarafından
Allah razı olsun canım
(926 puan) tarafından
Sağol canım benim sendende Rabbim şifa versin inşallah sana da bebeğine de iyileşin bir an önce
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Canım değerin düşmüş çok ufak bir fark kalmış normal değere
tarafından
Allah razı olsun canım ♥️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 1,572 göst.
17 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+7 oy
5 cevap 296 göst.
0 oy