+1 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hamilelikte ağız kokumun başladığını farkettim ne yapsam geçmiyor siz neler yapıyorsunuz ağız bakımı için diş macunları zararlı diyorlar Eyüp Sabri Tuncer in dış macunundan kullanınız var mı 

7 Cevaplar

0 oy
(4,893 puan) tarafından
Neden zararlı yani macunla fırçalamıyor musun
tarafından
İçinde flarur ve bir kaç madde olmayan diş macunu almak iyisimis dişlere zararı varmış diğerlerinin benim dişlerim belki o macunlar yüzünden inceldi eşim hiç fırçalamaz neredeyse ağzı kokmaz ben fırçalarım bu koku gitmedi Eyüp Sabri Tuncer in nasıl acaba diş macunu katkısız içeriğe sahipmis
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zararlida olsa yapacak birsey yok o kadar zarar her yerden gelir insana. Sarjli dis fircasi oneririm cabuk ve guzel temizliyor
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Asıl hamilelikte daha çok fırçalamalı bol bol süt ürünü tüketmelisin. 
0 oy
tarafından

Hamilelikte diş ağrısı östrojen hormonu sewyesi yükseldiği için oluyo günde 2defa ficalanmali ben bir öğlen fırçalıyor mm bide gece yatmadan önce   dış macunu niee  zararlı olsun ki dişleri miss gibi yapıyor:))))))

0 oy
tarafından
.misvak kullan hem doğal hem sağlıklı 
tarafından
Annemde buldum onuda kullanıyorum bugün doğal diş macunu aldım daha arastirmadim ama onuda kullanayım en iyisi :-D
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Şöyleki eğer kusuyorsan 1 saate kadar dişlerini fırçalama mide asidi dişin yapısını inceltiyomuş dr un baba döykediği buydu bşde çok aç kalıyısan açlıktan da kokuyo olabilir
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Ben hep onu kullanırım. Acayip güzel. Uzun süre ağızda hoş bir koku bırakıyor. Özellikle karanfillisi
tarafından
Bende bulamadım yarım saatlik uzaklıkta atladım arabaya carefoura geldim şansıma diş macunu indirimdeymis Dkdent natural diye diş macunu aldım gukutensiz florursuz kopuksuz yazıyor dış fircasida hediye
(8,162 puan) tarafından
Ben direkt internetten sipariş veriyorum onu canım. Bizim burada da satan yok çünkü

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 209 göst.
15 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 207 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.
0 oy
1 cevap 107 göst.
5 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler