0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından
Cok bunaldıgım zamanlar oldu evet cıktım arabamla tur attım ınmedım bıle asagıya bur kere alısverıs yaptım onun dısında hep evdeyım mısafırlıge gıtmıyorum kımseyı davet etmiyorum ıyıce mallastım ama etrafıma bakıyorum herkes gece gunduz dısarıda onu gectım aksam yasak var mıllet gece oturmaları da gezmelerınde neyın kafası bu haberlerde gordum ısını yapan adama ceza yazıldı bu cevremdekı ınsanlar ama o kadar rahatkı bunlar hakedıyor bu cezayı

6 Cevaplar

0 oy
(12,964 puan) tarafından
Güzel havalarda çıkarım çocuklarımı da parka çıkarırım bu hastalık belki daha yıllar sürecek

Evde aylarca kalırsam bu sefer psikolog için uğraşmam gerekecek tedbirini aldığın sürece çık dolaş bacım 
(76 puan) tarafından
Bende ısterım kımseyle temas etmeden gezeyım ama kahretsınkı esımın tarafı ne zaman görse vırus var hastalık var demez hemen kızımı opumek sevmek ıstıyorlar uyardıgım halde bende cıkmıyorum kımseyle gorusmuyorum cocugım ıcın evde dururum dıyorum
(12,964 puan) tarafından
Yani sakin yerler mutlaka vardır evde kafayı yemektense Bi yarım saat 1 saat çıkılabilir bence bu kadar da kısıtlamayın kendinizi sonuçta parti ye gitmiyoruz alt tarafı hava almaya çıkıyoruz
(25,181 puan) tarafından
Güzel havada dışarı çıkmak hava almak ayrı ama sorumsuzluk apayrı. Bizde çıkıyoruz elbette ama sorumluluğumuzu da biliyoruz şükür. Keşke herkes biz gibi duyarlı olsa be cnm
(12,964 puan) tarafından
Öyle tabi orası ayrı yani evde kafayı yiyecek kadar kalmaya dışarı adım atmayan ne bilim  bu kadarı da fazla abartı yani
-Reklam-
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Valla ben komşumu da şikayet ediyorum. Cimere bile şikayet ettim bizzat ekip geldi teftiş için ve yakalandıkları için ceza yediler. Dısarda da maskesiz görsem uyarıyorum. Kimseden korkum yok bu konuda hakkımı aramak sonuna kadar helaldir bana.
(76 puan) tarafından
vallahı keske senın gıbı cesaretlı olsam ya yapardım ancak evde sınırlernıp duruyorum
(168 puan) tarafından
Aynen katılıyorum düşüncesix insanlar yüzünden olan bizlere oluyor 20 kişi piknikler akşam kalabalık yemekli misafir gün masaları bi de paylaşıyorlar bunları utanmadan
(2,462 puan) tarafından
Bizim binadaki komşular virüse yakalanıp atlattılar diye maskesiz dısarda çocuk oynatıyorlar. Onlara bile diyorum siz geçirdiniz ama taşıyıcısınız diye. Sonuçta aynı binayı kullanıyoruz. Aynı kapıyı asansörü kullanıyoruz. Zaten hamileyim bi de bu virüse yakalanmak istemiyorum. Inşallah insanımız bilinçlenir
(168 puan) tarafından
Aynen canım bende bi kere geçirdim şimdi hamileyim tekrar olmak istemem
(2,462 puan) tarafından
Yakınlarım yakalandı. Bi yakınımın babası entübe şuan habire dua okuyolar dağıtıyolar öyle üzülüyorum ki. Ben kendimi onların yerine koyunca bile kötü hissediyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın
(168 puan) tarafından
Benimde annem ölüyordu virüsten o duyguyu bilirim çok zor atlattı bide daha babamı bir buçuk yıl önce kankettim Allah şifa versin inşallah
(2,462 puan) tarafından
Amim canım başınız sağolsun
(168 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Bende dün ki yasakta 1 buçuk yaşındaki çocuğumu cikarttim parka götürdüm mecbur yaptım bunu çocuk evde bunaliyo parktada kimse yokken goturuyim dedim sende çık arada böyle tedbirini alarak çocuklarda bunaliyo evde senin de bunalman geçer hem
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Deşme yaramı ağzımı açarsam pis konuşurum bu konuda 
tarafından
Kanka bende açacam ağzımı şimdi la :) hadi beraber açalım :)
(25,181 puan) tarafından
Puhahahah hadi açalım la küfür serbest ahahahahah
0 oy
tarafından
Ohoo bacim sen bursyi gor ana baba gunu yasak masak yok herkes geziyor halam haftasonlari yasak gunlerinde boyna disardaydi en son koronayi kapti dayim karantinam biter bitmez eminonune gidecem dedi dusun artik
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Dahada bitmez bu hastalık insanlar akşam hangi misafiri çağırsam.diye menü derdinde biter mi

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 410 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Alya lina (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 517 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 227 göst.
27 Nisan 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 376 göst.

Kategoriler

1,472,086 soru

24,106,945 cevap

332,752 kullanıcı

...