0 oy
989 göst.
Diğer kategorisinde (978 puan) tarafından
Mesela ben her gece yatmadan terlikleri yanyana dizer yatarim o orada olmazsa uyuyamam :D başıma kötü bir şey gelcekmis hissi ahakajn

43 Cevaplar

0 oy
(119 puan) tarafından
Bende duzelttigim koltuk örtülerinin bozulmasından nefret ederim hatta oğlum 10 aylık yürüyor heryeri toplayıp o yürürken yaninda yerde otururum gündüzleri falan bozulmasın diye eşime bile kıyına oturturum değişme kipirdama diyede sürekli uyaririm
-Reklam-
0 oy
(120 puan) tarafından

Asla bozuk paraya dokunmam. Yumurta elleyemem. Toplu taşıma minibüs vs tutunma yerlerine asla dokunamam  iyy şuan bile bı tiksinti geldi kalkıp elimi yikayacagim peçete olmasa ne yapardım bilmiyorum. :) 

Haa birde evde asla ince çorap giyemem. Dışarıda misafirlikte giymek zorunda kalınca eve gelir gelmez yırtarcasına çıkarırım dışarıda rahatsız olmam ama eve gelince darlık basar. Birde saçımı hemen düzeltmem lazım dışarıdan geldiğim gibi asla kalmaz kendime göre toplama şeklim var yoksa darlık geliyor. Ayy ne çok takıntım varmış birde benim takıntım asla yok derdim :) :) :) 

0 oy
(1,444 puan) tarafından

Uyumadan teli yastığın altına koymak :D:ermm:

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 460 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 460 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,764 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 190 göst.
29 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 968 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,678 soru

24,062,198 cevap

330,179 kullanıcı

...