0 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde (1,468 puan) tarafından
Kizlar kizim 5 aylık 4 de baslanabilirms  ben 1 ay daha beklemeyi  dusunuyorum  aslinda  uykusu  çok iyiydi  ama bikac haftadir  bozdu duzeni  biraz katı bi yontem  ama uyguladinizmi  nasıl yok izlediniz  anlatirmsnz

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim 3cundede 40 cikinca ben uyku duzeni yaptım suanda oglan hariç 2.kizda uyuyo 
(1,468 puan) tarafından
Nasıl yapdin canim anlatrmsn
tarafından
Aşkım zor oldu ama başardım 40landiktan snra ben çocuklarımın gazıdır vs uğraştım sürekli göz teması kurdum yanında uzandim emzrdim ve saat ayarladım hep kafamdan 3 aşağı 5 yukarı düzen kurdum
(1,468 puan) tarafından
Geceleri kalkiyorlarmj  cnm bide ağlayinca ne yapdin
tarafından
Gece uyanmalarina musade etmiyorum yanımda uyutuyom sabha kadr emiyordular
-Reklam-
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Verdim canım  4 aylıktan beri kendi uyuyor hiç sallamadım 25 aylığız 
(9,232 puan) tarafından
Asla beşikten almıyorlar.bizde şu eskiler ayakta sallama olayı var ya. Ona çok karşı çıktılar.sarki türkü yasak onlarda ellerine bir bez parçası verip yalnız birakiyorlar. O orda elindekiyle oynaya oynaya uyuyor. Besige attiklarinda burnunun üstüne kasnortasina masaj yapıp uyutuyorlar. Ben yapamam ama ağlayarak uyumasına kiyamam
(1,468 puan) tarafından
En etkili  yontem  oymus  ama canim
Bu arada bende ayagimda  sallayarak  uyutuyorum  milim  milim  2 dk sallasam  bile uyuyor  ama benim maksadim  gece de kalkmasin  kendileri  alisinca  kalkmıyorlarmış
(9,232 puan) tarafından
Ewet ama ben korkarım ağlaya ağlaya uyursa ağlamaktan bayılır falan ne bilim ya
(1,468 puan) tarafından
Burda çok gordum 2 yasinda çocuk 30 sefer kalkıyormuş  öle olsun isdemiyorum
(9,232 puan) tarafından
Onada hep derim yerinde rahat değil belliki diye
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Bence biraz daha bekle dış dönemini falan atlat ondan sonra vermeyi dene 10 aylık benim ki diş zamanları uyumuyor en az sabaha kadar 30 kere kalkıyodur 3 gündür sallamadan yanına yattım uyudu nasıl olur daha bilememm 

Nasıl uyutuyorsun emerek mi uyuyor 
(1,841 puan) tarafından
Evet bak internetten araştır 3 yöntem en çok bilineni ve deneni onları dene dış çıkartmadan dene o zaman çünkü diş dönemindeyim ben  bende denedim asla yapamadim belji şimdi alıştırırsan diş dönemin zor geçmez bı kitapta okumuştum eğer uyum sağlarsa diş dönemi uykusuna zarar vermiyormuş
(1,468 puan) tarafından
Insallah basaririm
(1,841 puan) tarafından
İnşallahh dene bakalım bugünden başla
(1,468 puan) tarafından
Cokdan uyudu yarına artık:)
(1,841 puan) tarafından
Ya ne güzel uyumuş :))) benjm ki 10 aylık en erken 11 de uyuyor ne yaptıysam da olmadii en son öğlen 2 de uyanmıştı daha yeni uyudu canavar gibi
0 oy
tarafından

Ben 2 oğlumada uyku eğitimi verdim şöyle ki ilk doğduğundan beridir emiyo du uyuyordu yatağına koyuyodum hiç sallamadımda 6 ayına geldi ve memeden kesdim mamasını içer uyurdu yanımda ben hiç sesimi çıkarmazdım uyuna kadar ve şimdi son beşiğimde aynı gece saat de 10 dedimmi uyurlar hiç sekmez sabah da 9 buçuk da ayakda lar günde bir defa uyuyo 1 yaşındaki olan döngü böyle gidiyo ilk oğlumu bilmediğim için 6 aylık falandı bi abla dediki mamasını içir saat 9 da götür odaya ışığı kapat karanlık olsun yanına yatır ve arkanı dön sesini çıkarma o kendi kendine uyuyacak ondan sonra bunu hep tekrarla dedi gel bana dua et dedi vallahi de aynısını yaptım cidden de öyle devam etti tabi şimdi 6 yaşında uyumuyo maalesef geç saatlere kadar 

(1,468 puan) tarafından
Peki canim egitim  verdiginde  gece kalkmasi  kesildimi  gece kalkınca  mama vermeden  sallayinca  galiba bi süre sonra gece  de kalkmıyorlarmış
tarafından
Sallama canım canına yazık yani hep ister sonra 1 yaşındaki sabah 9 buçuğa kadar uyuyo ama 6 aylık olanı maalesef mama içmeden uyumuyo gece 3 yada 4 defa mama ya uyanıyo,
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Verdim Cnm hiç ayakta sallamadm 21 aylık
(1,468 puan) tarafından
Peki gece kalkiyirmuydu cnm
(6,920 puan) tarafından
Kalkiyrdu cnm emiyor çünkü hala emiyor o zmnlar 2kez fln kalkardı şimdi nadir kalkiyr emmek için
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Valla eğitim falan almadım vermedim de doğduğundan beri akşam olduğunda yattıgo yerin ışığını asla açmam ışıklar kapanınca uyuyacağıni biliyir ışığı kapatiyirum gidip yatıyor beş on dk donuyor uyuyakaliyor uygu egitimi bana zorbalık gibi geliyor nedense ve bebekelr her dönemlerde nde bir zorlukla kasilasiyor mesela dış dönemi oluyir anneye ihtiyacı olur ateşi olur anneye ihtiyaci olur bu gibi zamanlarda kucağıma alıp sıcaklığını veriyorum 
(1,468 puan) tarafından
Seninki uyuyor ama her bebek uyumuyor öle canim :)
(7,436 puan) tarafından
Ama işte alıştırma ile alakalı bir durum ilk doğduğu günden itibaren böyle yaptım ışık gerçekten çok önemli gece gündüz ayrimi yapması için ilk iki ay uyku düzeni kızımda da yoktu ama zamanla alıştı ayrım yapmaya başladı ama hep yanında yattım yatağa yatırıp ayrılmadım yanından ona o güveni verdim.tabj bı gece için geçerli ve en önemlisi de gece zaten gündüz desteksiz kızımda uyumaz
0 oy
tarafından
11   ayda ırlandalı anne ile verdım canım dunya varmıs gec bile kalmıs im suan 2 yasında 
(1,468 puan) tarafından
Nasıl yapdin peki cnm
tarafından
21 gun surdu canım İlk saatleri duzenledık daha sonra odasında kendi yatagında elimle destek verdim 3 gun sokra ki asamada tam dalacekken elımı cektım  sonrada odada saklandım ses yaparsa sadece sesimle destek verdim en son optum yatagına koydum ve odadan cıktım tabı cok uzun bir program vardı elimde ayrıntılı yazmıslar sonunda belirtim uyku egıtımıne diş engel degıldır ben egıtım verirken tam 4 dıs patlattık ve egıtım verdikten sokra dıs donemin de hıc bozulma VS olmadı
0 oy
(25,181 puan) tarafından

Veriyom ama almıyo :D çok şükür düzenimiz var şuan 

(2,265 puan) tarafından
Ben ömer uyanmıyor sandım:) o zaman kesin memeden hep :)
(25,181 puan) tarafından
Yok uyanmaz olur mu memeyi ağzına alıp uyur orda velet :) memeden kesilene kadar devam böyle napalım. Bu gece 3 saat uyudu benden mutlusu yok :D
(2,265 puan) tarafından
Ya aynisindan bende var iste. Yalniz olmamak guzel :) 40ı ciksin degisir 6 ay olsun degisir dediler 10 aylik oldu ayni. Dedigin gibi memeyi birakana kadar boyle goze almak lazim
(1,468 puan) tarafından
Benimkide ilk baş öle yapiyodu  sonra bırakdı hep besikde  yatar
(25,181 puan) tarafından
Aynen cnm onlar iyi olsunda bu günleri çok arıcaz memeden kesilince keşke emse dicez :)
0 oy
tarafından
Valla cnm ben 40 ciktiktan sinra hemen yaptım suan 2 yaşında şükür hala bozulmadı
(1,468 puan) tarafından
Peki gece kalkmasida  bittimi  cnm
tarafından
Evet cnm arada su icmeye kalkarsa ayrı ki zaten ben yatmadan once iciririm tekrar
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Verdim şuan 27 aylıkğız uyku eğitimşnden eser kalmadı
0 oy
(398 puan) tarafından
20 aylık yanına.uzaniyorum sacimla oynayıp uyuyor başlarda sinirim bozuluyordu sacimla oynadığı için ama oynadıktan sonra uyuyunca artık ben ✋ ne veriyorum saçımı yeter ki uyusun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 153 göst.
13 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sifanurr (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 228 göst.
0 oy
6 cevap 120 göst.
6 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 296 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Prensesp (9,949 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,708 soru

24,114,591 cevap

333,177 kullanıcı

...