+1 oy
2,102 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
Detaylı anlatabilecek birisi varmı şimdiden teşekkürler:)

29 Cevaplar

0 oy
(260 puan) tarafından
Aynısını arkadaşım ve kaynanası yapmış geçen ay bende duydum çok şaşırdım bana da öneriyo kokmazmış bebek sende yap diyo aman kalsın dedim :)
(102 puan) tarafından
Valla bana da öyle dediler deli misiniz o ne dedim yapan varmı diye de merak ettim buraya danıştım:))
-Reklam-
0 oy
(20 puan) tarafından
Kesinlikle bebek tuzlanmaz cilt florasını bozar. İleri ki yaşlarda cilt hastalığına dahi sebep olabilir. 
(102 puan) tarafından
Haklısın canım ama bir ton kişi bilinçsizce yapıyor
0 oy
(20 puan) tarafından
Birde vücut tuzu emdiğinde bebek de anı tansiyon yükselmesine sebep olabildiğine dair yazılar var.
(102 puan) tarafından
Evet gördüm kuzum çok haklılar el kadar bebek tuzlanmaz hep koca karı işleri
0 oy
tarafından
Sakın öyle bir cahillik yapma ter bezlerini olduruyormus bebeklerin tuzlu su
(102 puan) tarafından
Yok canım ben yapacak değilim burdan duydum merak ettim sadece
tarafından
Aman boşver bacım koca karı inanislari
(102 puan) tarafından
Aynen balım haklısın
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Bebek tuzlanmaz lütfen saçma sapan hurafelerle bebegin tazecik cildinin ph değerini bozmayın yazık günah Allah sorar 
(102 puan) tarafından
Sorar tabi o can hemde masum bi can ben yapmam yapamam kıyamam duyduklarıma göre sordum
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Asla tuzlama bebek susuz kaliyo ve sonuçlar iyi olmuyo kırk cikartmads bı duş aldır bu kadar cnm ama asla lütfen tuzlama 
(102 puan) tarafından
Tamam canım sağol ben tuzlamicam yapanlar var duyup öğrenmek istedim
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Tuzlamaya gerek yok kuzum 40 içinde ikinizde banyo yapın yeter 
(102 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim
0 oy
tarafından
Sakın oyle cahillikler yapma bebek tuzlanmaz eskiden annelerimiz nenelerimiz yapmis ama dogru degil bebek icin cok tehlikeli arastirabilirsin bu sebepten dolayi ölen bebek bile var Allah korusun. Bebegin 40 i diye de bisey yok örf adet sadece ben normal gunde ne yapiyosam 40.gun de ayni seyi yaptim
(102 puan) tarafından
En güzelini yapmışsın canım diğerleri cahilliğe giriyor zaten
(102 puan) tarafından
En güzelini yapmışsın canım diğerleri cahilliğe giriyor zaten ben tuxla
0 oy
(25 puan) tarafından

Tuzlamayi bilmiyorum ama 40 çıkarmak bizde şöyle oluyor ki bebeğin değil annenin 40 i çıkarmış öyle duydum neyse ben annem ne derse onu yaptım banyo tasina 40 kaşık su koydu birazda kına ekledi ben abdestimi aldiktan sonra o tastaki suyu basimdan aşağı döktüm tabi ne kadar inanılması gerekir böyle şeylere bilemem ama anacığım dedigi için yaptım :D he bebekte de aynı işlem oldu 

(102 puan) tarafından
Anladım canım bunu da ilk kez duydum her yerde farklı şeyler var demekki tuzlamayıda ilk kez duydum ben burdan öğrendim vay bee:))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 295 göst.
0 oy
5 cevap 182 göst.
7 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma001 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 713 göst.
9 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Kubra Aydın (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 104 göst.

Kategoriler

1,474,723 soru

24,143,902 cevap

334,590 kullanıcı

...