0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (668 puan) tarafından

Kızımın doğum günü ilk doğum günümüz olcak nasipse.gorumcem eşi kızı ve annem babam olcak pastayı kendim yapmak istiyorum ama nasıl süsleme yapacağımı hic bilmiyorum hiç beceremem gibi geliyo...korona var demeyin ilk doğumgünmuz özeniyorum yinede :( pastayı kendi yapıp kendi süsleyen varmı güzel görünümlü olsun istiyorum kelebek şeklinde pasta yapmışlar çok guzel fikir gibi geldi ama suslemesine karar veremiyorum

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Korona var demeyin derken resmen bile bile lades diyorsunuz millet ölüyor siz hevesim var derdindesiniz pes yani ama ben böyle yapanlara hakkımı asla helal etmiyorum 
(668 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Annemlerle yakn oturuyoruz ve devamlı görüşüyoruz eşim vardiyeli çalıştığı için orda yemek yiyorum bilip bilmeden konuşma..gorumcmlrrde dha yeni covit testi yaptırdı.!!fikir almak için yazdım senden laf yemek için değil boş konuşma o yuzden uslubunada dikkat et
tarafından
Benim üslubum gayet düzgün doğruları duyunca üslubunu bozan sensin yaptığının yanlış olduğunun farkındasın ki korona var demeyin diye eklemişsin biz demesek için rahat edecek demek ki hadi canım kolay gelsin sana
(668 puan) tarafından
Yapmalimiyim diye sormadım farkındaysan.pasta için fikir almak istefim yorum yapmis olmak  için yorum yapma..ayrıca hepimiz evde olan insanlarız hiç bı yere gittiğimiz çıktığımız yok merak etme bilinçsiz düşüncesiz vurdumduymaz insanda değilim.5 sene bekledik evlat sahibi olabilmek için neler yaşadığımızı bilmiyorsun korona var ve uzun bı sürede hayatımızdan cikmiycak evet..ama seneye bı eksikle yeni yaş kutlamiycagimizinda bı garantisi yok sonucta Allah göstermesin orası ayrıca.sejin kdar bende düşünüyorum gezen insanlar olsak zaten en başta kendi bebegimi riske atmam.bilmem anlatabildimmi
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Doğum günümü oda ne ? 

Oğlumun doğum gününü kutlamadım o kadar hevesim olmasına rağmen covit ile boğuşuyoruz iyileştiğimizde bir tane pasta alıcam üflesin tamam kimseyi çağırmayı düşünmüyorum çünkü çağırıp kutlama yapmak gerçekten bencilliğe giriyor ama tercih meselesi bu konuda sana yorum yapmak istemiyorum çünkü bilinçli bile, bile kutlayacaksın allah akıl vermiş aklını ben yönetecek değilim dimi 

0 oy
(141 puan) tarafından
Bence uğraşma zaten süslerle falan normal pastayi geciyor maliyeti guz bi pasta yaptir
(668 puan) tarafından
Süsleme yapmiycm canm sadece pasta kescez ama güzel olsun istiyorum o yuzden
0 oy
(14,210 puan) tarafından
Benim postuma bak canım Trendyol dan balon aldık pasta yaptırdık ikramlık hazırladık bu kadar gayet sade hoş oldu 
(668 puan) tarafından
Teşekkürler canim
0 oy
(2,624 puan) tarafından
Seker hamuruyla yapabiirsin canim sus olarakta seker hamuruyla yaşini ve kucuk bebekler yapabilirsin 
(668 puan) tarafından
Şeker hamuru düşünmüyorum canim ya krema ile yapcm sağol yinede
(2,624 puan) tarafından
Sen bilirsin kuşum simdiden dogum gunu kutlu olsun prensesin allah uzun omurler versin :)
(668 puan) tarafından
Amin canım cumlemizinkine Allah razı olsun ♥️ ☺️
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kusura bakma korona var dicem. Ne heveslerimizden vazgeçtik bu veba hastalıgı yüzünden keşke herkes aynı fedakarlığı yapabilse. Benimde oğlumun ilk dogum günü olucak haftaya ve sadece resim çekilmek için biz bize masa hazırlayıp süsleme yapıcaz. Çünkü sorumluluğumuzu biliyoruz, kurallara uyuyoruz, vebal almıyoruz, riske girmiyoruz, duyarlıyız. Neden? Siz rahat rahat takılın hevesiniz kursağınızda kalmasın diye mi? Peki bizim suçumuz ne??? 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,398 soru

24,168,662 cevap

335,745 kullanıcı

...