0 oy
197 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,104 puan) tarafından
Bebeğim bugün 2 aylık oldu ara ara bir kaç kez elini emdiğini görmüştüm ama bugün bir kaç kez yaptı. Başını sağa çevirip avucunun kenarını emmeye çalışıyor karnını doyuruyorum yine yapıyor başını dü çevirince bırakıyor 

11 Cevaplar

+2 oy
(17,093 puan) tarafından
Normal canim açlikla alakali değil. Ellerini keşfediyor. 
-Reklam-
0 oy
(390 puan) tarafından
Normal canım bebekler anne karnından başlar elini emmeye ellerini keşfediyor bi kaç ay sonra ayaklarını emicek merak etme :) 
0 oy
tarafından
Benimki de oyle emme ihtiyaci duyuyo diye emzige alistirmaya calisiyorum ama tutmuyo elini emiyo surekli
tarafından
Emzik tutsa bile elini yine emer. Benim kızım da 2 aylık. Emzik tutuyor ama elini emmek için emziği atıyor elini emiyor. Elini keşfetme zamanı şuan. :))
tarafından
Aynen oyle emzigi atiyo elini emmeye devam :))
(8,162 puan) tarafından
Sizinki iyiymiş yine. Benim kızım emzikle beraber emiyor. İkisi de ağzında 5 aylığız bu arada hala devam :D
tarafından
Ahahha cok tatli olur eminim ya :))
(8,162 puan) tarafından
Tabi göğsümde de aynı. O işaret parmağı aradan girecek illaki :D
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Dişlere hazırlık. Oğlum 3 aylıkken emmeye başladı elini hiç çıkarmıyordu ağzından. Sağlık odağındaki ebe damakları yerleşirken kaşıntı yapar ondan emer dişe hazırlık dedi. Normal yani
0 oy
(2,481 puan) tarafından

Elini keşfediyor kuzum benim oğlanda öyleydi ses çıkara çıkara emiyordu :)

0 oy
tarafından
normal bnm kiz kolumu emerek uyurdu bazen  yeterli bir yerde et bulsunlar, agiz aliskanligi
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Normal canım ellerini keşfediyor benim ki 4 aylık olucak hala ara ara götürür elini ağzına
0 oy
tarafından
6buck.aylik kizm oda yapiyo
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Ellerini keşfettiği için yapıyor çok normal. Ellerine elcik takma. Artık keşfetmeye başlamış elini parmağını
0 oy
tarafından
Çok normal ellerini keşfediyor engel olmaya çalışma canım 
0 oy
tarafından
Bebeklerin emme refleksleri kuvvetli oluyor cnm bende oglumu emiziriyorum daha kucağımdan  birakmadan elini sokuyo agzina bu seferde:) aclikla alakali degil yani

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 283 göst.
16 Ekim 2021 Diğer kategorisinde hasretecrn (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 118 göst.
16 Ekim 2021 Diğer kategorisinde hasretecrn (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 315 göst.

Kategoriler

1,468,785 soru

24,063,767 cevap