0 oy
140 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kızlar dogum yapalı neredeyse 4 ay olacak normal olmamak biliyorum ama baya baya sancı cekiyorum her ay hah diyorum geldi yok agrı agrıyo 2 gün geciyor tık yok. Gene aynı oldum dökülüyor agrıdan kasıklarım yok gelen giden. Süt baskılıyor diyorlar ya ragl olursam bu sütüm azaldı mı bitti  mi demek peki 

3 Cevaplar

0 oy
(2,474 puan) tarafından
Hayır öyle düşünme. Emziriyorsan hormonlardan dolayı 1 yıl bile olmaman normal. Benim oğlum 14 aylık. Ben ilk kez geçen ay adet oldum.. sütümde bir değişikşik olmadı. Sen acaba üşüttüğün için mi karın kasık ağrın oluyor
(12,026 puan) tarafından
Yok canım her ay bu gun ler oluyor bu ay geldi diyorum 2 gün agrıyor gidiyor.
(2,474 puan) tarafından
Hiç olmadın mı peki 4 ayda
(12,026 puan) tarafından
Yok hiç olmadım
-Reklam-
0 oy
(15,011 puan) tarafından
Adet sirkülasyon döneminde oluyor canım ben de 7 ay çektim onu her ayın 15 inde sancım olurdu ateş basardı falan. 8.ayda oldum regl 
(12,026 puan) tarafından
Heh canım oyle oluyorum hatta geldi gibi geliyor hep
(15,011 puan) tarafından
Normal kuzum dr u aradım ben hatta lohusalıktab sonra ilk ay ateş basması aşırı rahatsız edince dedim ağrım var ateş basıyor dedi vücut yumurtlama döneminde ama emzirme var rahim duvarı dökülemiyor. Regl olana kadar normal bu dedi 18 aya kadar da regl olmayabilirsin dedi. Ben 8 de oldum o ateş anca öyle kesildi kuzum
(12,026 puan) tarafından
Sütün azaldı mı canım olunca peki cok korkuyorum azalır diye
(15,011 puan) tarafından
Yok kuzum hiç etkilenmedi sütüm korkma sen
(12,026 puan) tarafından
Büyügüm emmedi bu emerken eme bildigi kadar vermek istiyorum da canım
(15,011 puan) tarafından
Sen hep emzirirken şunu düşün sen onun annesisin kuzum ve vücudun bir fabrika o istedikçe üretecek asla korkma.
(12,026 puan) tarafından
Neden boyle bir korku yasıyorum bilmiyorum hep bir doymuyor korkusu yasıyorum
(15,011 puan) tarafından
Bol su iç sen doymasa zaten yakandan düşmez canım evladın hem hala regl olmadığına göre prolaktin seviyen de iyi yani güzel emiyor bebeğin 2 ay sonra zaten ek gıda ile emzirme aralığın bir tık azalır o da yeter evladına azalsa bile ki azalmayacaktır ihtiyaç kadar yine üretecektir. Bak benim kızım 14 aylık bu ay hasta oldu ve abartmıyorum aralıksız 3 saat durdu göğsümde sürekli emmek istedi ve allahın işi normalde daha azdır sütüm benim sert olmuyor yani uzun süredir göğsüm o hastalık döneminde o emdi göğsüm doldu. Yani arz talep dengesi var vücudumuzda. Öteki evladaında nasip olan oymuş ama bunu emzirmende bak sorun yok 4 aydır emıyor. Belki bu ay Red ile karşılaşırsın ondan da korkma uyurken falan daya ağzına memeyi en çok 1 hafta sürüyor o atak.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 71 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 260 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Lianaz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
15 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (466 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.

Kategoriler

1,468,602 soru

24,060,988 cevap

330,146 kullanıcı

...