0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde (168 puan) tarafından
Kızlar selam benim 4 gebeliğim 9 haftaya girdi çok değişik bir heyecanmış yaşayan var mı evlediğimde 4 çocuğumuz olsun demiştim eşim istemiyordu 4 sağlık sorunum olduğu için 4 gebelik doktor tavsiyesi ile yolda sizde durumlar neler 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vala helal olsun diğer 3 ü uslu muydu:) 
(168 puan) tarafından
Orta halli diyelim çok şükür sağlıklı olsunlarda bi yere kadar yaramazlık
tarafından
Benim Bi tane ama ikinciye hiç cesaretim yok:)
(168 puan) tarafından
Yap pişman olursun
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bbende 2 =) daha ufak teyzesi 3 aylık oluşum =) 
(168 puan) tarafından
Maşallah nasıl gidiyor benim 9 haftaya girdi
(12,026 puan) tarafından
Kız sözüm yanlıs olmus dogdu benim ki 3 aylık =)
(168 puan) tarafından
Maşallah sevilme vakti geliyor desene
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Rabbim yardincin olsun bacı iki tane bana fazlasıyla yetti☺️ sağlıkla doğur insallah
(168 puan) tarafından
Amin canım sağol
0 oy
(3,434 puan) tarafından

Ben :D anlatılmaz yaşanır 

(168 puan) tarafından
Nasıl durumlar başına gelen bilir cinsiyetleri farklı mı
(3,434 puan) tarafından
2 kızım 2 oğlum var çok.sukur hersey yolunda
(168 puan) tarafından
Ne güzel benim de bir ablam 2 abim var kendimin de 3 kızım var 4 numara ne bilmiyoruz daha
0 oy
tarafından
Kız dördüz mu yani maşallah kız nasıl taşıyon karnında onların hepsini anamm tavşan gibi cokk guzeelll 

Cinsiyetleri ne ya
(168 puan) tarafından
Benim 3 tane kızım var kız çocukları kolay oldu bana 4 numara 15 gün sonra belli olacak bakalım hayırlısı
0 oy
tarafından
Benimde iki kızım var 3 yaparım düşünüyorum ama 4 olmaz herhalde
(168 puan) tarafından
Beni düşünüp ettiğin dua içinde Allah razı olsun canım Rabbim sana da gönlündekini hayırlı bir şekilde eline versin
tarafından
Rabbim duanı kabul etsin inşallah bunda kötü birsry yok cnm benimde iki kızım var 3. Düşünüyorum şuan değil somdiden dua ediyorum ben hayırlı sağlıklı bir oğlum olsun diye veren rabbim oda bizden isteyin benden diyor
Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah
(168 puan) tarafından
Amin canım ben hiç yapmamıştım ilk defa abdest alıp namaz kılıp duasını edip eşimle birlikte oldum çin takvimine baktım bol tuzlu yedim eşim pekmez biz tevekkül ettik üzerimize düşeni yaptık Rabbim hakkımızda hayırlısını verir biliyorum inşallah seninde sağlıklı hayırlı bir oğluşun olur
tarafından
Amin cnm inşallah rabbim bir erkek evlat nasip etmiştir sana rabbim niyetinizi kabul buyursun
(168 puan) tarafından
Amin canım yazarım 15 gün sonra öğreneceğim Allahın izniyle fasulye yi
0 oy
(354 puan) tarafından
Benimde dördüncü gebeliğim canım 
(354 puan) tarafından
İlkim kız 3 aylıkkene vefat etti ondan sonraki erkek sonraki kız şimdide 9+4 haftalık hamileyim
(168 puan) tarafından
Neden kaybettin canım bebeğini
(354 puan) tarafından
Doktor ihmalinden kaybettim canım hiç birşeyi yok diyerekten eve gönderdi sonra evde vefat etti evladım aslında kan tahlilinde zatürre olduğu çıkmış ama bizi azarlayarak göndermişti
(168 puan) tarafından
İnanmıyorum kuzum ya rabbim cennette kavuştursun sizi
(354 puan) tarafından
Aminnn canım inşallah
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Bir tane yeterli,eskiden kardeşi olsun illa diye tüttürürdüm ama yok tek çocuk olsun yapacak bişey yok..uyku yok bizde 
(168 puan) tarafından
Tercih meselesi tabi ama ona zor olacak tek olmak ilerde
(1,666 puan) tarafından
Yavruma bende isterdim  ama yok buna yetişemiyorum üzülüyorum,ikinciye nasıl zaman ayrıca,uyku yok bak sabaha karşı 3 de uyursa erken uyudu diye seviniyorum. Gündüz uykusu yok..12 ye kadar iki saatte bir saate kalkar öglen 12 den sonra uyumaz artık tee sabaha karşı ve huysuz sürekli kucak ister..buyumesini bekliyim desem yaşım var bayaa menopoza girerim oda olmaz... artık kardeş gibi dostları olsun nediyim :))
0 oy
tarafından

Kontenjan 2 ile sınırlıydı ancak 3 hiç düşünmemişdim ama nasip oldu 4 ü hiç çekemem ben ve bağlattım zaten sağlık sorunlarım da vardı olmasaydı bile düşünmezdim çünkü maddi durumum iyi değil iyi olsada manevi olarak hepsine yetemez insan sağlıkla doğsun 

(168 puan) tarafından
Amin canım inşallah bana da sağlık olacak diye doğacak kuzum inşallah bende bağlatacağım ama korkuyorum 3 normal doğum arkasına sezeryan
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 
(168 puan) tarafından
Amin canım sağol
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Benim iki tane canım başkada düşünmüyorum masallahh sana güle güle büyüt bebisini:))
(168 puan) tarafından
Amin inşallah canım Rabbim hepimizin evladını gözetsin

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,214 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 956 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 346 göst.
17 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sedaa. (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde GSmsl (853 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,855 soru

24,091,094 cevap