0 oy
270 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (848 puan) tarafından
Ya kızlar 6 aydır çekiyorum doktora gittim bütün ilaçları kullandım sıcak suya  oturdum hem hemoroid hem çatlak hemde kabızlık var bana doğal bitkisel bi ilaç öneririm misiniz resmen 6 aydır kabızım deliricem yemin ediyorum kızımı emziriyorum bu arada önerebileceğiniz bişey yok mu kurtulmak istiyorum 

11 Cevaplar

0 oy
(163,330 puan) tarafından
ameliyatlik durumdami acaba
dr muayene ol bi o kadar seye ragmen gecmediyse zor yaa
(848 puan) tarafından
Gerçekten çok üzgünüm
haa annem bana sey demisti patlicani kozle icini koy agriyi siziyi alir demisti ama denemedim ben
(848 puan) tarafından
Ağrıdan sızıdan geçtim artık gerçekten tamamen kurtulmak istiyorum
bemde 3 ay cektim o illeti biliyom acisi igrenc yaa uuff
-Reklam-
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Öncelikle bir dahileyeye git sorununu anlat. Kolonoskopi yaptir bir sorunun olmadığından emin ol. Sonra tedaviye başla. Ben 8 senelik kronik kabızlığı yendim. Çok çektim ama çok şükür düzeldim. 
0 oy
tarafından
Canim bak benim sana önerim osmalak surup ama hergun icme cunku bagirsaklar alışıyor bu sefer ilacsiz tuvalete cikamazsin sen o şurubu haftada 1 veya 2defa iciceksin ishal yapıyor 1hafta gidiyor o ilac benimde catlak var basur var2tane ic dış bide kronik kabızlık artik ameliyatlikti babamin doktor bi arkadasi onerdi banada sukur 3 aydir o kadar rahatim ki korkmadan tuvalete çıkıyorum ama aci baharat kestim ben
(848 puan) tarafından
Canım bende oralak şurup var Dr vermişti ondan mı bahsediyorsun Dr günde 2 kere iç demişti ama maalesef oda geçirmedi
tarafından
Ishal yapmiyormu o surup
tarafından
Cokmu kati bealeniyorsun
(848 puan) tarafından
Evet ishal yapıyor ama geçmiyor ki o şekilde bile ağrı yapıyor
tarafından
Çatlak olduğu için yakıyor sen bir hafta sabir rt benimde oyleydi sonra o yanmalarda geciyor
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Amaliyat bile oldum lanet gittisin geçmedi ve şuan aynı durumdayım sancı bir yandan hidememe bir yandan resmen vc zulüm bana ya anlatamam sadece kabak çekirdeği iyi gelio bana yiyince birazda olsa iy oluodu
0 oy
(502 puan) tarafından
Canim ben cok cok cok cektim ameliyat olcam gun regl oldum.ameliyat olamadim. Sonra baska doktora gittim bana bi krem verdi fissur de vardi bende yani catlak tum agrilarimi bitirdi. Kremin adi rectoderm doktora bi danis ve kullan cok etkili bi ilac ama yan etkileri de vardi doktora kesin sor
0 oy
tarafından
Düzenli probiyotik kullanabilirsin. Popoya da zeytinyagi surebilirsin surekli hem tahrişi önler hem yaraya fayda eder. Lavaboya koy hazirda olsun hep sür 
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Canım bende öyleyim doktora bile ihmal ettim gitmedim doğumda oldu şuan ikinci gebeligim berbat durumdayım 7 gündür kabizim emziriyormussun sende bence doktora danışmadan bitkiselde olsa herhangi bişey kullanma 
0 oy
(6,325 puan) tarafından
Cnm merhaba bnde çektm tm 5 ay inankı çatlak vardı cnm çok acıyordu afedersin sankı ordan cam çıkıyor ağlardım resmn bnde genel cerrahi ye gttım kontrol ettı çatlak var dedı duphalac şurup bıde locafen kırem yazdı cnm şurup kızımı ishal ettı ve emzdıryorım doktorda artık kıremı tek kullanımlık bol bol sıcak suya otur dedı bnyo süzgecinden bol bol sıcak su ile taharet yaptm bide locafen kkıremi bol bol kullandım vala bir iki hftaya iylştim elhamdülillah çok zor acısı vla
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Öncelikle kabızlıktan kurtulman lazım benim kardeşim çok kabız oluyodu artık kronik hale gelmişti ne yaptıysa geçmedi aktardan en son acı çehre otu aldı onu çiğneyince tuvalete rahat çıkabiliyor sende bı dene ilaçları da kullan gene inşallah iyi olur canım
(848 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Kimyok kaynat ic canim 
(848 puan) tarafından
İlk defa duydum etkili midir canım
(2,133 puan) tarafından
Evet canim bozar hemen migdeyi aksam yatarkende iç
(848 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular