0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (1,267 puan) tarafından
Kızlar memnun musunuz Netflix in yerini tutmaz belki ama blutvde de bir sürü film ve dizi var mı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz kullanıyoruz memnun degilim netflixe göre cok az film var. Tek güzel yani kanal d ait eski diziler olması :))
(1,267 puan) tarafından
Aaa gerek yok demek ki. Netflix 40 TL olmuş ya pahalı
tarafından
Evet pahalı ama kullanan bir kişi daha bulabilirsen iki kullanıcı olarak daha uyguna geliyor. Blutv yillık uyelik daha uygun ama keske netflix gibi güzel olsa
(1,267 puan) tarafından
Aynen canım vardı bizim de yan çizdi :) bizde kendi başımıza alicaz şimdi
tarafından
Sağlık olsun :))
-Reklam-
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Burda bir arkadaş ücretsiz yayınlıyor :) 
(1,267 puan) tarafından
Onu gördüm de tam ne olduğunu anmaladim ya
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ben Bi ara üye oldum ama beğenmedim canım biz bein Connect üye olunca ora mükemmel diziyler var ben seviyorum netfilix bide Baska yerde beğendim bakalım şimdilik bide ip TV var orda netfilix blutv exxen bein Connect falan bide istedin tüm dizeler filmler falan hepsi var 150 TL yıllık canım ordan da izleme oluyor ama biz maç iicn aldık onu ama gercektn çok iyi yani üyelik olmasa ip TV baya iyi 
(4,061 puan) tarafından
Ben memnun kalmadım canım aynen zatn ni2cok uygulama içerik aynı yabancı dizilere filmlere alışınca bizimkiler çok komik geliyor bize ☺️☺️☺️ bu arada az önce yazdım şeyi düzenledim tekrar okursan sevinirim canım bnm
(1,267 puan) tarafından
Aynen o yüzden tekrar donesim var şuan boslukta hissediyoruz :D
(4,061 puan) tarafından
Eğer hepsini izlemek isterim dersen ip TV iyi oluyor ayrı ayrı her ay para vermek derdine tek yerde var hepsi ☺️
(1,267 puan) tarafından
O neymiş canım üye mi oluyoruz
(4,061 puan) tarafından
Yıllık 150 TL canım parayı yatırıp snaa şifre ile kullanıcı adı yolluyor ip TV uygulamalarından giriyor sun sınırsız 1 yil

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 141 göst.
2 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,614 soru

24,061,189 cevap

330,155 kullanıcı

...