0 oy
645 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bu sabah. Çok farklı geldi bana aynanın önünü toparladım ayakkabılarını aldım oturdum ağladım.    9 ay 13 gün  41 hafta oldu ben kızımdan ayrılalı.  Ama dün gibi yaşıyorum her gün. Akşam bir post okudum eskiydi galiba tarihi ne bakmadım çocuğu sahura kalkıyor diye isyan ediyor du sahurda şimdi kızımız da yanımızda olsaydi keşke dedik akşam eşimle sohpet ederken. Kızımız yaşasaydı ilk ramazanı olacaktı dedik uzun uzun sarıldık kendimi tuttum ağlarsam eşimde dağılacak biliyorum. Dik durmam gerekiyor   Kendimede kızıyorum. Acaba oğluma haksızlık mı yapıyorum diye ben ağlarken öyle bir tekme attiki canım acıdı acaba dedim elimi yüzümü yıkadım. Ama deli gibi geziniyorum evin içinde.  :'(

14 Cevaplar

0 oy
(388 puan) tarafından
Allah sabir versin inş sana canım cok zor
tarafından
Teşekkür ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Evlat acısı çok başka kuzum yaşamayan bilmez ama şimdi yeni bir evladın oluyor onu sevip onu büyütecek Allahın izniyle kızının acısını unutamazsın hiç bir zaman bu çok doğal 
tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
tarafından
Güzel busram sen çok güçlü bi annesin üzme kendini verende alanda rabbim o meleğin yerini bir başka melekle doldurdu rabbim bak oğlusun üzülme anne ben burdayım diyo tekme atıyor sana ablamı gördüm bebi o gönderdi anneme iyi bak onu üzme dedi diyor sana o tekmesiyle ❤ evlat acısından daha ağır ne vardır ki su dünyada ama metin ol cennete girişin için allaha yalvaracak bir cennet kuşun o senin bu kadar kendini yıpratıp karnında ko kuzuyu da üzme olur mu
tarafından
Teşekkür ederim cnm. Allah razı olsun
tarafından
Senden de allah razı olsun canım benim ❤
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Rabbim sabir versin canim oglunada bol uzun omirler versin insAllah yasamadim ben o duyguyu ama bir yere giderken kizim yanimda olmayinca hep bi yanim bos kaliyor az bucuk anlayabiliyorum rabbim bidaha yasatmasin sana insAllah
tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(163,445 puan) tarafından
busra o aci cok zor hic bi zaman gecmez tarifi telafiside yok ama senin melegin sana sefaatci olcak 
tarafından
İnşallah sevdam
0 oy
(1,767 puan) tarafından
Bende evladımı kaybettim 1 sene 3 ay oldu şimdi yanımda 14 gunlık bi bebeğim var ama içimden çıkmıyo acaba kızıyomudur bana annem beni unuttu falan diye sürekli aklımda dğşündükçe ağlıyorum bende oğlumu çok özledim 
tarafından
Benimde beyni mi kurcalıyor hepsi cnm.
(1,767 puan) tarafından
İnşallah kızmıyolardır bize yavrularımız
0 oy
tarafından
Allah sabır versin cnm
tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(30,138 puan) tarafından

Zorluğu ömür boyu devam eder Rabbim sabır versin

0 oy
(1,328 puan) tarafından

O düşünce hiç gitmiyor akıldan canım benimde kaybim oldu ve 3 sene önce hala gözlerim dolar acisi içimde tazedır :'(

0 oy
(1,239 puan) tarafından
Allah sabır versin canım. Obur tarafta goreceksin insallah melegini  oglun olacak simdi  allahin izniyle ona saril sıkı sıkı hissettirme 
0 oy
tarafından
O artık cennete seni bekliyor melek o annesi onun için ağlama acın çok eminim ki ama artık senin Bi yavrun daha var onu düşün ona sarıl ona tutun üzme onu da kendini de rabbim içine ferahlık versin 
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım kaç yaşındaydı 
0 oy
(5,397 puan) tarafından

Ahh canım burnumun direği sızladı. :'(Meleğin sana şefaatçi olacak ınşallah. ALLAH oğlunu sana bagislasin gerçekten üzüldüğünü hisseder strese girme onu düşün 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 612 göst.
1 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 749 göst.
10 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 663 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Hayat nesemm (374 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 555 göst.