0 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

burası sanirim kapiya sürtuldu alttaki tahtasi kumasi inceltmis boyle siyahlasti ne yapabilirim kızlar buraya kapatmak icin

4 Cevaplar

0 oy
(282 puan) tarafından
Benimkiler de böyle üstüne kumaş yaptırdık pek fayda etmedi bende beklim
tarafından
Kötü oluyo ya bizde biz yeni aldik aldığımız gun oldu
Artimk bilmiyorum kapidan gecerken mi oldu yoksa geldiginde mi boyleydi emin olamadik bizim hatamizdir belki diye geride gönderemiyorum
(282 puan) tarafından
Biz söyledik aldığımız yerden kumaş yaptırdık baktı olmuyor parasını kesti
tarafından
Iste biz emin olamiyoruz zaten esimde o kadarcik sey icin geri vermem aldik bi kere diyor ama ben emin olsam muhakkak degistirirdim  bakalim yazan olacakmı neler yapabilirz
(282 puan) tarafından
Bende bekliyorum bakalim
-Reklam-
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Daha yeni almissiniz canım ne olursa olsun böyle hemen zarar gormemesi lazım benim koltuklar 4 kere taşındı illaki surtunmustur bi yerlere böyle birşey olmadı. Aldığın yere şikayette bulun degistirsinler . 
tarafından
Bu kadar küçük bisey icin geri vermem diyor eşim:(
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Ben aldığım yere söylerdim eşyalarımı 1 senedir kullanıyorum köşe takimimin ayağı çıktı bide büyük oda takımımın gerilmeden kumaşı açıldı 1 sene geçmiş olmasına rağmen gelin yapin dedik köşe takımının ayağını evde hallettiler küçük koltuklarımida alıp götürdüler tadilat edip getirdiler 
tarafından
Bende geri yollayalim dedim bu kadar kucuk bisey icin geri gonderilmez dedi esim:(
(4,692 puan) tarafından
İyide o küçük şey göze sürekli takılıyor bence yeni koltukta hiç hoş bir görüntü değil
tarafından
Bencede oyle://
0 oy
tarafından
Örtü alabilirsin cnm yada kumaş boyasıyla boya
tarafından
Ortu zaten ortuyorum cnm ama biri gelince kaldirmak istiyorum ortuyu o zman da cirkin durucak iste boyayı da dedim  esime ayni rengi bulamayız rezil ederiz koltuğu dedi:(/

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,314 göst.
11 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 78 göst.
+1 oy
4 cevap 117 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.

Kategoriler