0 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
Kizlar gecen sefwrde post acmistim kuyruk sokumumda agri var diye genel cerraha gitim dedi kil koku ilyihanidir gebeliklerde gorulebilir dedi.sonra orayi uyusturup iltihabi akitti.bugun esim pansuman yaoarken minik bir kurt o doktirun kestigi yerden cikmis bu ne olabilir ya.cok endise ettim.

3 Cevaplar

0 oy
(1,905 puan) tarafından

İltihap kurtlanmis olmasın :D kız ne bilek biz doktora sorsana geçmiş olsun

(48 puan) tarafından
Hic bilmiyorum ya yine soktora randevu alayim gideyim
(1,905 puan) tarafından
Al tabiki canım ne olur ne olmaz sen tedbirini baştan al
(48 puan) tarafından
Aynen ya vala bi bu eksikti bu yil basima gelmeyen kalmdi aetik bi kicim saglamdi oda giti sinir bozucu ya
(1,905 puan) tarafından
Bacım valla aynı dertten muzdaribim su 24 yaşında son 2 senem b.ok gibi geciyo başıma gelmeyen kalmadı ☺️
(48 puan) tarafından
Aynen vala isizlik madi zorluk bos gebelik sonra kurtaj sonra cok sukur ssglikli bebek 3 ayligim ve dusuk riski surekli igne kulaniyorim aa kicim eksikti oda oldu tam oldum
-Reklam-
0 oy
(2,676 puan) tarafından
İnternet de bunun gibi bir sürü video var canm yüzlerinde ki sivilceyi sıkıyor ardından kurt falan çıkıyor yanlış anlamadım ise bu bir hastalık canm sen git doktora sor Bi yine geçmiş olsun 
(48 puan) tarafından
Hastaligin adi ne bilginiz varmi ya bn arastriyorum bulamadim baya endiseye girdim
(2,676 puan) tarafından
Hastalığın adını hatırlamıyorum canm ama eğer tiksinmezsen bunun gibi bir sürü video var izle Bi istersen. Sivilceden kurt çıktı diye Bi gir
(48 puan) tarafından
Sagol  canim bakim hele ayni mi
(2,676 puan) tarafından
Tatlım miyaz hastalığı diye araştır Bi istersen öyle yazıyor
0 oy
(2,676 puan) tarafından

Bak burdan buldum canm oku Bi ama kesinlikle doktara git çünkü vücuttan kurt çıkması normal değil 

image

(48 puan) tarafından
Tsk canim buna da bi bakim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
13 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (828 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 235 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde bebis63 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.