+1 oy
1,589 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (439 puan) tarafından
6 yıldır yasadiklarimi nerden başlasam anlatsam bilmiyorum kızlar.  Ama o kadar yoruldum ki anlatamam sizlere .

2 tane evladım var . Artık herseyden çok etkileniyorlar. 

Psikolojik ekonomik fiziksel şiddetin her türlüsü çektim kızlar . Göğüs Germedigim birsey kalmadı eşime dair. Çok zor bi insan eşim . Okadar kötü şeyler yaşadım o kadar dayaklar yedim gelmedim annemin evine ama bugun boş bişe yüzünden geldim benim ki de doluluk artık nereye kadar .

Görumceme gittik oturuyoduk kızım oynarken çocuklar kapıyı kapattı eli arada kaldı ağladı .ben aldım mutfağa götürdüm başladı saydirmaya sevda ***** ***** gerizekalı kafasına vuracanki anlaya falan kızı susturdmm geçtim içeri bak yeter toplumda bana kaç kere böyle yapma dedim ayıp yeter artık dedim kalk eve gidiyoz dedi aldım cocuklari arabaya bindik eve goturem gününü mu gosterem yoksa anana mi bırakam dedi bende anneme götür bizi dedim .napayım kızlar eve gitsem dovecekti kesin bende artık kendimde değilim çocuklarım yaşamasın o korkuyu diye geldim nereye kadar çekeryim kızlar Allah aşkına soyleyin

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok iyi etmişsin  canım o pislik adama bundan sonra gitme  rabbim ıslah etsin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
En doğrusunu yapmışsın  sakin tekrar donme daha çok gençsin gençliğine çocuklarına yazik
0 oy
(270 puan) tarafından
Ben anlayamadım çocuklar oynarken senin çocuğunun eli sikisiyor eşin sana neden kızıyor?Seninle ne alakası var?Hem çocuğun eli acıyor sana neyin gününü gösteriyor?
0 oy
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum 
0 oy
(255 puan) tarafından
Oyle adamla omur gecmez kendine saygin varsa birak ve ayaklarinin ustunde dur once zorlanacaksin ama inan sonrasi cok guzel olacak senin ve cocuklarin icin 
0 oy
(163,515 puan) tarafından
en iyisini yapmissin
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Canm dayak yiyomussun hala iyi mi yapiyorum kötü mü diyosun..dayak yemek sabredilcek bisey değildir..o çocukları da psikolojisi bozuk büyütmeye kimsenin hakki yok..emin ol ondam uzak cok da güzel büyürler  en azndn saglikli büyürler..geri dönersen hem kendine hem cocuklarina yazik edersin..aslinda diyolar ya cocuklar icin katlaniyorum tam tersi cocuklar icin katlanmamak lazm..ama sen bilirsin siddet varsa cocuk varsa bn o evde olmam..omrumu de manyak bi herifle gecirmem bidaa gelmicem bu dünyaya 
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Dayakdan çakmak için annene sığınms gibisin bna biraz öyle geldi.. tekrar döneceğin belli ama bnm anlamadığım dayak atacağını bu kadar basit diyebilcek kdr olmuş çok yazık 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 320 göst.
3 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,122 göst.
5 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 478 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 915 göst.