0 oy
536 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar babam çok soğuk bı insan bnc psikolojisi bozuk geçenlerde post açmıştım anemlere gitcem die anem babama demiş  dayak yemiş gelcek diye citini çıkarmamış n kadar deisik dimi evladın o senin anlam veremiyorum insan hicmi bişe demez anem aradı sonra eşimle falan konuştu oan anladım zaten babamın ses çıkarmadini  n arar n sorar n gidince sohbet eder torunlarını bile sevmez niye böyle acaba yani anlicaniz arkamda duran bı babam yok egerki baba evine dönsem sığıntı olcam  Allah korusun da zaten korkmasın orda kalmicaktim eşimin gözünü korkutmak için yapmıştım dedim belki babam arar konuşur ama nerdeeeee 

Sizinde böle babanız varmı 

Piyango bize vurmuş amcalarım gördüğüm kadarıyla hiç öle deil kızlarını okuttular çok özgürler

Bnde dışarı cikamazdim tek başına oyuzden bı tane arkadasim bile yok özgüven desen oda yok otobüse tek binince tuaf hissediyorum kendimi alışkın değilim ya 

Otobüse kart basilirya düşünün onu bile bilmiodum evlenince gorumceme dedim bilmiom öle kulandim 

Öle işte dayak da yedim küçüken çok 

13 Cevaplar

0 oy
(14,189 puan) tarafından
Benim babamda benzer birisi hiç anlatıpta kendimi yoramicam hayatımda yok telefonumda da kayıtlı değil düğünümede gelmedi eşimi de tanımıyor 
tarafından
Akşam akşam aklıma geldi işte canım bnd içimi buraya döküyorum işte
(14,189 puan) tarafından
Boşver onlar kendi kafalarında mutlular çok uzun yıllar oldu görmeyeli ben kayinpederimi baba belledim biyolojik babamın ne yaptığı umurunda bile değil
tarafından
Seninki daha uzun hikaye heralde cnm Allah yardımcın olsun ins
(14,189 puan) tarafından
Cümlemizin inşallah
-Reklam-
0 oy
(14,885 puan) tarafından
Sizin de babanız böyle mi dediğin için söylüyorum canım babam çok aktif bir insan değil sessizdir ama kılımızı incitenin canına ot tıkar. Baba evim hala evimdir benim bilirim ki o kapı ben çalmadan açılır. Baban ın çocukluk travması olabilir mi. Bizimkinin sessizliği mesela maalesef çocukken evlatlık verilmiş hor görülmüş ondan
tarafından
Travması kesin vardır bnc cnm çok içine kapanık asla konuşmaz bn evlenince yatağa yatıp hüngür hüngür ağladı mesela ama işte deisik bı adam ya n bileyim seviomu sevmiomu beli deil
(9,232 puan) tarafından
Kıyamam kim bilir ne çekti
(14,885 puan) tarafından
Seviyordur canım. Kimi insan gösteremiyor. Aşırı duygusal benim babam da.
Esrat canım babacımı dedem özkardeşine evlatlık vermiş yani amcasına. Maalesef emanet edildiği yerde aç bırakılmış, yorgunluktan yemek yiyecek güç bulamadığı zamanlar olmuş. Her sofraya oturuşumuzda her şeyden yediğimizden emin olmak ister hep. Dayak da var tabi çocukluğunda. Gerçek anne babasını asla affetmedi. 5 yaşında vermişler 17 yaşında geri dönmüş ailesinin yanına. Aile bağı mefhumu hiç oturmadı babamda. Duygusal evlat ve eşini sever ama tam ifade edemiyorum eksik hep bir yanı
0 oy
(325 puan) tarafından
Benim babam çok duygusal ve anlayışlı bir adamdır annemin aksine hiç sert değildir ama söz konusu kızlarının evlilikleri olunca her yeri birbirine katar damatlarına göz dağı verir elhamdülillah ki böyle bir babam var Rabb'im rahmetiyle muamele etsin inşaallah
tarafından
Çok şükür cnm eli öpülesi baba
0 oy
tarafından
Benim babam alkolikti her gun evde kavga cikardi bizi maddi acidanda cok rezil etti bakmadi etmedi. Annem ben 23 yasindayken bosandi hepimiz uni mezunuyuz abim ablam ben iyiki kurtulduk o ayyastan bokunda bogulsun 
(9,232 puan) tarafından
Şimdi nerde
tarafından
Bizden uzak evlenmis galiba bide kaza gecirdi hafif sakat kaldi bizde valla keyiflee gicir helimiz meslek sahibiyiz ve guzel evlilikler yaptik
(9,232 puan) tarafından
Allah seninde yüzüne daima gülsün
tarafından
Aminnn hepimizin insallah keske annem biz kucukken ayrilsaymis diyorum o kotu gunleri yasamamis olurduk. Ama o kotu gunler beni şimdiki olduğum ben yaptı güçlendirdi diyorum bir yandan da
(9,232 puan) tarafından
Aynen öyle belki iyi olurdu belki kötü Allah bilir en iyisini
0 oy
tarafından
Aynı benim babam ha var ha yok
tarafından
Eski kafalı oldukları içinmi neden acaba neden
tarafından
Bilmem ne arar ne sorar ne torunlarım.nasil der ne ihtiyacın varmı der ne gelir ne gider ne anamı yollar ne özledik gel der ne para verir varsa yoksa ogli
tarafından
Seninki de oglan kız ayrımı heralde cnm
Bizde yok oglanada sıkıntı yapiomus
Amaç neyse acaba
tarafından
Valla aslında onunda çok aramaz ama bizden çok sevdi kesin
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Babam benim müdür aşırı serttir kuralları vardır hayatta yanında espri yapamazsın.ama konu kızları olunca dünyayı yakar.ewlendim çekti beni kenara istediği zaman kapim açık çok gel huzursuz olduğunda dedi. Şimdi hamileyim millet annesine söyler ben babama sordim kızın olsa ne koyarsın adını diye.

Bazen diyorum iyi insan olmak için eğitim gerekli bazen eğitimleri görüyorum onlarda boş bilemedim yaradılış herhalde
tarafından
Ane baba eğitimi bnce çok önemli cnm
Babam belkide ailesinden Sevgi göremediği için böyledir
(9,232 puan) tarafından
Ah eski zaman insanları onlarında içlerinde ne fırtınalar kopuyordur
0 oy
(75 puan) tarafından
Nasıl babalar var ya yanlış anlamda benim babamda sert bi adam ama daha benim kalbimi kirmamis sağ gözüm biri sol gözüm biri der günde 5 kez beni aramasa   olmaz1,2 saat bana ulasamzsa deli olur üzülme sen kıymetini anlar insallah 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Tam bir Karadeniz adamıydı heybetli   dik omuzlu yurudumu of öyleydi dıştan sert içi Pamuk gibi 6kizi vardı en gucugu ben  kimse  çocuklarına laf heleki dayar o damati  vururdu zaten bildikleri için  hiç bir eniştem öle değildi  korkarlardi adı zatı  Efe Reşatti heyyy Karadeniz uşağı Efe Reşatt bak Gücük kızın yine seni  annatti nur içinde yat babam Benim  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
tarafından
Hakkı ni helall et cnm uzdummu seni
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın ins
(7,617 puan) tarafından
Amin inşallah yoo üzülmedim   özlüyor insan hep ama alışıyor
0 oy
(724 puan) tarafından
Babam kıyamaz hiç kız çocuklarına özellikle öyle bir şey dese annem babam duysa fırlar gelir öldürür dayaktan katlanamaz böyle şeylere 
0 oy
(4,520 puan) tarafından
Babam zamanında anneme çok çektirmiş ama yaş ilerledikçe şimdi annem ona çektiriyor. Çocuklarına karşı çok iyi bir babaydı. Bizimde tam tersi amcamlar kızlarını çok kısıtlardı giyimlerine karışırdı okutmazlardı ama babam öyle değildi çok modern biriydi hiç karışmazdı her şeyi önce babamla konuşurduk annem kızardı babam savunurdu bizi hala öyledir. 
0 oy
(2 puan) tarafından
Allah kolaylik versin canım madem konu açıldı bende anlatmak isterim babamı benim babam da çok oteriter bi adamdı hiç bir zaman gelip saçımı oksamamistir neyse ben babama çok düşündüm ama babamı çok severdim o bana sevdiğini belli etmedi hiç de agzindan  duymadım ama  bilmiyorum  neyse bi gün bir adama aşık oldum evlenmek  isyedim aşık olduğum adamla aramda biraz yaş farkı vardı babam yaş farkında  dolayı vermek istemedi babamın gönlü olsun diye sevdiğim adamda bende tam bir sene boyunca uğraştık  babam razı olmadı beni kendi rızasıyla gelin etmedi bende çok seviyordum ve bi anlık şeyle kaçtım sevdiğim adama  evlendik kayınvalide herşeyini yapti à dan z ye düğünü kadar barisalim diye gittik affetmedi eşime ağız linmayacak laflar söyledi  şimdi 6 aylık bi kızım var onun hatırı için bari affet diyorum hayır diyor o senin torunun hiç ki görmek istemiyorsun diyorum isyemiyorum diyor bi gün eşimle anlaşmasını baba biz anlasmadik sana geldim desem ne yaparsın diyorum gelme kapına ne yaparsan yap diyor ben seni yolda görsem üstünden arabayla gecesi geliyor benim senin gibi evladım yok diyor ben bu kadar düşman olacak kadar ne yaptım bilmiyorum neyse biraz uzattım öyle işte bende baya dolmustum konu açılmışken içimi döktüm biraz uzun oldu kusura bakmayin
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Ben aileme hakkımı helal etmiyorum babam fazlasıyla sinirli biri her kavga da kapının önüne koyar hakaret küfür eder bütün mahalleye rezil olurduk ki hala aynı eşimin yanında bile ne hakaretler duydum.. annem bizi böyle bi ortamda büyütüp o adamdan ayrılmadıgı için hakkımı helal etmıyrıum kendo hayayını bitirdiği gibi bizim hayatlarımızı da yok etti belki şuan daha farklı bş hayatım olacaktı belki farklı yerde olacak dhaa mutlu bi insan olacaktım. Her şey gerçekten çocuklukta başlıyormuş...
0 oy
tarafından
Babanla oturup medeni bir şekilde hiç konusmadiniz mı nasılsın da mı demiyor ya gerçi benim babamın bize yapmadığı halt kalmadı seviyorum sizi derdi  canım cicim de yapardi ama dovdukten küfür ettikten sonra neye yarar sevgi evlendim gittim şimdi  babalık tasliyor ama ne ararım ne sorarım hergun ağlıyor benim için son pişmanlık neye yarar 

İlgili sorular

+4 oy
46 cevap 1,561 göst.
8 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 618 göst.
0 oy
12 cevap 691 göst.
2 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 719 göst.
11 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu