iyi aksamlar hanimlar bugun karantinamizin 18. günü .ilk once esim ve kizim oldu sonra bana gecti ve 18 gundur karantinadayiz cok sukur hepimiz iyilestik rabbim bir daha yasatmasin ❤️ binamizda 4 daire dolu ve kimseyle gorusmuyorduk uzak duruyordu herkes birbirinden ama karantina boyunca asagi komsumuz hergun kapiya geliyor yemek getiriyo bir ihtiyaciniz varmi diye soruyo . hic yemek yapmasa bile makarna getiriyo . biz karantinaya girince herseyi babama aldirdik dolaba koyduk ama kadin saolsun hergun taze ekmek asiyo kapimiza ben birsey istemeye cekiniyorum bir kere domates istedim 2 kilo almis koymus kapiya boyle insanlari gorunce kendimden utandim yani bende yapardim evet ama hergun bu kadar dusunurmuydum bilmiyorum Allah ondan razi olsun . iyilesince guzel yemekler yapip tabaklarini vereceğim insallah. ama o kadar tabak oldu ki hergun yaptigim yemekden mi versem yoksa ozel borek corekler mi yapip versem
Benden bir arti sana ve komşuna çok duygulandım kız gebeyim ya heralde ondan herşeye duygulaniyorum bu ara Allah razı olsun getiren komsundan kötü gün dostuymus demekki bin kere razı olsun
Allah razi olsun onlardan
1,494,741 soru
24,419,089 cevap
351,448 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın