+4 oy
393 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından

iyi aksamlar hanimlar bugun karantinamizin 18. günü .ilk once esim ve kizim oldu sonra bana gecti ve 18 gundur karantinadayiz cok sukur hepimiz iyilestik rabbim bir daha yasatmasin ❤️:) binamizda 4 daire dolu ve kimseyle gorusmuyorduk uzak duruyordu herkes birbirinden ama karantina boyunca asagi komsumuz hergun kapiya geliyor yemek getiriyo bir ihtiyaciniz varmi diye soruyo . hic yemek yapmasa bile makarna getiriyo . biz karantinaya girince herseyi babama aldirdik dolaba koyduk ama kadin saolsun hergun taze ekmek asiyo kapimiza ben birsey istemeye cekiniyorum bir kere domates istedim 2 kilo almis koymus kapiya:) boyle insanlari gorunce kendimden utandim yani bende yapardim evet ama hergun bu kadar dusunurmuydum bilmiyorum Allah ondan razi olsun . iyilesince guzel yemekler yapip tabaklarini vereceğim insallah. ama o kadar tabak oldu ki hergun yaptigim yemekden mi versem yoksa ozel borek corekler mi yapip versem 

11 Cevaplar

+1 oy
(4,848 puan) tarafından

Benden bir arti sana ve komşuna çok duygulandım kız gebeyim ya heralde ondan herşeye duygulaniyorum bu ara :D Allah razı olsun getiren komsundan kötü gün dostuymus demekki bin kere razı olsun 

(2,241 puan) tarafından
saol canim ❤️ rabbim hayirla versin kucagina :) valla bende hergun duygulaniyorum hic konusmazdik soguk insanlar derdim konusmadan kimseyi bilemiyormusuz . Allah gonlune gore versin onunda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendi yaptığın yemek olur bi gün de özel börek çörek falan yaparsın canım 
(2,241 puan) tarafından
saol canim ❤️ insallah iyileseyim yapacagim
0 oy
tarafından
Dünya böyle iyi insanlar hatırına dönüyor ya Allah razı olsun. Sende artık yaptıkça sıra sıra verisinin bi gün yemek bi gün pasta bi gün poğaça falan :) 
(2,241 puan) tarafından
aynen oyle canim o kadar hoşuma gitti ki anlatamam ❤️ kendileri de 6 kisi yani yemek ne kadar yapiyon da arttiriyon bize :))
tarafından
Valla helal olsun çok ince düşünceli biriymiş Allah böyle komşular nasip etsin bize de :)
(2,241 puan) tarafından
amiin canim bazen 7 kat yabanci kosar imdadina ❤️ Allah iyi insanlarla karsilastirsin
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Yaa ne iyi kadın Allah razı olsun çok.dusunceliymis. Biz 10 gündür karantinadayız asla kimse 1 tabak getirmedi ve ben 9 aylık hamileyim . Ben negatiftim o yüzden diğerleri odadan çıkması herşeyi ben yapıyorum. 

Canım niye sizin 18 gune uzadı. ? 
(2,241 puan) tarafından
yok canim cok kotulesince nefesim falan daralinca ozel hastaneye gittim hatta doktor yatis verdi ama kizimi kimseye birakamadim evde tedavi oldum sukur iyiyim.karantina bitince normalde yapmiyorlar
(5,397 puan) tarafından
Ohh iyi ya bize de yapmasınlar da kurtulalım =)))) kız kimsenin getireceği yemekte de değilim ama soran da olmadı. Bi de son haftam kontrole gitmem gerek
(2,241 puan) tarafından
belirtiniz yoksa yapmazlar canim insallah bitti gitti daha da ugramasin :)) heryerde yok canim dusunceli insan :) sen guzelce kontrolune git bebisini gor zaten hastalik falan kalmaz
(5,397 puan) tarafından
Aynen canım Inşallah. Son 1 haftamız ☺ doğum için gün alınacak inşallah
(2,241 puan) tarafından
haydi hayirla gelsin :) ❤️
0 oy
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun valla kadından iyi insanmış merhamet o kadar güzel ki insanın akrabası yapmıyor bu zamanda böyle Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi böyle 
(926 puan) tarafından
Yavaş yavaş ver canım tabakalarını da bazen yaptığın yemeklerden bazen güzel biseyler yapıp gönderirsin pasta tatlı börek filan
(2,241 puan) tarafından
amiin canim Rabbim gönlüne gore versin . su zamanda anladim zaten kimin ne oldugunu beni gecmis olsun diye bile 15 gun sonra arayan var hicbirsey sormayip kapatan da . kimseye gonul koyamam ama boylesine guzel insani es gecemem ❤️:)
(926 puan) tarafından
Aynen canım insan gerçekten böyle günlerde anlıyor dostu düşmanı ona göre davran artık sende
(2,241 puan) tarafından
aynen canim :) Allah goruyo bana da gosterdi cok sukur
0 oy
tarafından
Iyı insanlar ıyıkı var canım Allah razı olsun gecmıs olsun size de
(2,241 puan) tarafından
Allah razi olsun canim ❤️ :)
tarafından
Cumlemızden canım ❣️❣️❣️
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Allah razi olsun onlardan :)

(2,241 puan) tarafından
amiin insallah canim ❤️
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Allah razı olsun onlardan.. bizde koronayiz şuanda apartmanda doğru düzgün insan yok haberleri bile yoktur.. olsa da getireceklerini sanmıyorum. Halam yakın işte oturuyor aramızda gene yürüme üç ekmek getirdi bu gece yarn sabah akşam yicez hamd olsun iyi olalimda baska şey istemiyorum
(2,241 puan) tarafından
cok gecmis olsun canim ❤️ iyi beslenin hemen atlatin insallah . bizde kimseyle gorusmuyorduk ama kapiya yazi asilinca geldi sonra da birakmadi saolsun . Allah ondanda razi olsun
(5,725 puan) tarafından
Bizim apartman zaten çok küçük canım iki daireli bende tanımıyorm bazılarını ama insanın tanıdığı bile bazen yüz çeviriyor hamd olsn bugunumuze
(2,241 puan) tarafından
çok sukur canim saglikli olun da gerisi sorun degil kim me kadar yaparsa Allah icin yapar ❤️
(5,725 puan) tarafından
Evet canım Allah'a şükür bu zamanlarda gecicek
0 oy
(861 puan) tarafından
İyi komşulara denk gelmek büyük bi şans ya sağolsun hala böyle ii insanlar var 
(2,241 puan) tarafından
cok sukur varmis canim bende bu ara herkes mi kotu diyordum degilmis :)
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bizimde arka komşumuz oldular  çıkmaz ara sokamiz herkesin müstakil evi  yaz olur bı kilo dometes birer aklina ne gelirse hiç pazare çıkıp almam bı bakarım arka komşumuz domates verir diğeri birer başkası başka şey burda böyle covit olduğunu duyunca bı akşam ben diğer akşam başkası böyle böyle hergun yemekleri ekmekleri pazarlıkları alındı hergun aradık sorduk komşuluk budur  bende çevremde 
(2,241 puan) tarafından
Allah razi olsun canim sizdende ❤️ iste biz apartmanda yillardir birsey gormedik selam versek kimse almazdi şimdi boyle olunca sasirdim cok hosumuza gitti keske hep boyle olabilsek sizinki gibi komsulugumuz olsa .

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 400 göst.
14 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 370 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Sule__ (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 460 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Zeynosss (13,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.