0 oy
1,553 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bikaç saat önce bi post gördüm cevap verecektim ama islerim vardi veremedim. Bazı insanlar neden dayak yedikleri halde bosanmiyor gibi şeyler vardı. 

Acaba boşanmak gerçekten bu kadar kolay mi ?

Gerçekten  bi tartışmada  bi dayak da hemen boşanmak mi gerekiyor?

Elbette boşanmanın hak olduğu  durumlarda var  ama bakıyorum bazi insanlar bi lafa söze  bi eleştiriye bile gelemiyolar. 

Kendimden ornek vereyim ben çok şey yaşadım hanimlar belki çoğunuz benim yaşadıklarımı yaşasa 1 dakika bile durmaz ama ben durdum sabir ediyorum 

Ben dayak  da yedim kızlar zamanında  zamani geldi  gorumcemin banyoda kıllarını temizledim birgun bile ses etmedim sabir çektim. Daha kötü konumda olan insanlar vardi çünkü ben emek vermeliyim dedim ve daha nice nicesi 

Bemji çoğunuz kızacak  belki lincleyeceksiniz ama ben böyle düşünüyorum.

evlilik  zaman ister emek ister sabir ister. 

46 Cevaplar

0 oy
(613 puan) tarafından
Karşıdaki emek veriyorsa senin emein kıymetlidir. Yoksa sadece boşuna kıl temizler, dayak yersin.
-Reklam-
0 oy
(2,966 puan) tarafından
Ah canım 5 yıldır o kadar kavga gürültü şiddet yok ama şükür ama ha demeye bitmiyor valla eşimi çok seviyorum ama çoğu huyunuda sevmiyorum napim bizimkiler hep der evlilik lanet halkası die gerçekten de öyle  inşallah bizde bu sıkıntılı günlerin emeklerimizin karşılığını ilerde alırız ne diim sana çok katılıyorum 
tarafından
Canım herkes konuşuyor laflardan cok güzel bozuyor herkes ama gerçek hayat oyle değil
(2,966 puan) tarafından
Değil canm değil katılıyorum sana
0 oy
tarafından
Çok haklısın ama bir deva el kaldiran  sürekli  kaldiriyor  bir kaldırdığımız bitmiyor hiçbirşey o yüzden  boyun eymemek  en güzeli  çünkü  eskiden bana el kaldırıp özür dileyen şimdi eli alıştı  hatvan yerine koyar oldu  böyle erkeklere  boyun eyilmez 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Yanj zaman emek diye diye da oturup dayak yenmez diye dusunuyirum kadinligin da bı gururu olmalı senin anan elin oğlundan dayak yeism diye doğurmadi.bir dayak atar sen susarsın devamı gelir karakterli bir adam adam diyorum bak adam olsa dayakta atmaz küfür de etmez aldatmazda 
0 oy
tarafından
Evet dogru söylüyorsun sana katılıyorum. Bir evde hersey olabiliyor dögüşlrr kavgalar saygı ayaklar altına alınıyor. Ama aile olmak önemli caba lazım emek lazım bu hayat lay lay lom gitmiyor her zman. Ben bKıyırum da büyüklerimize hep sabretmişlrr emek vermişler mükafatı bu dünya olmasa ahirette var. Aileyi bu zmanda korumak lazım en çok bu zmanda buna ihtiyaç var boşanmak kolay olanı. Tabi ana kirişlerde çok ciddi sorunlar olmadıgı sürece. Dert çekmeyince bal yenmiyor. 
tarafından
Ah kuzum hoş geldin bi yapılan yorumları oku  hayret edersin
tarafından
Dayak şiddet hoş karsılanacak seyler elbette degil. Ama hangimizin evinde olmuyor. En iyim diyende bile ufakta olsa vardır o nedenle yangına körükle gidilmemeli daha yapıcı olunmalı aile korunmalı çocuklarımıza miras bırakacagımız şeyler olmalı en azından sabrımızı miras bırakmalıyız.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 479 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Masall (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 879 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 540 göst.
0 oy
9 cevap 683 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu