0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar gecen gun bu kan neyin nesi diye post acmistim siz de adet olabilirsin demistiniz ama ben dikisten geldigini dusunmustum ama degilmis adet olmusum bu kadar cabuk olmayi hic dusunmemistim 40 im daha yeni cikmisti cunku:ermm: sorum şu adet olunca süt azalir mi ya kac gundur bebegim tek memeyle doymuyo otekini de veriyorum resmen kavga ediyo mememle hic boyle olmazdi Allah a sukur sütüm yetiyodu tek memeyle doyuyodu niye boyle olmus olabilir? 

3 Cevaplar

0 oy
(16,792 puan) tarafından
Evet göğüsler yumuşar hatta ama sen emzir o doğduğu kadar emsin duzelirngeri 
tarafından
Yaa neden acaba adetle alakasi olmasina sevindim cunku sutumun azaldigini dusunmustum kac gundur dogru duzgun uyumuyo surekli meme istiyo mama bile vermeyi dusundm doymuyo diye
(16,792 puan) tarafından
Nedeni hormomlardan sanırım bilmiyorum
tarafından
Tesekkur ederim insallah bi an once biter de eski haline döner
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Sanirim bende ayni seyi yasiyorum 1 ay oldu dogum yaoali 2 gun once bi kanamam oldu hala devam ediyo ve sutum de azaldi bende buna yoruyorum ama tam da emin degilim
tarafından
Ben sütüm mü azaliyo acaba diye dusundum de yine de sormak istedim azalma olurmus
(1,929 puan) tarafından
Aynen hep oyle diyolar duzelir diyolar insallah duzelir
tarafından
Insallah ya
0 oy
(543 puan) tarafından
Hormonlardan dolayı çoğu kadında oluyor adet dönemlerinde süt azalması normal bı durum yoğunluk bittikçe normale dönüyor merak etme :)
tarafından
Ohh insallah oyledir bi an korktum sutum mu azaliyo diye aslinda cok yogun kanamam yok ama yine de azalir mi ki ondan
(543 puan) tarafından
Azalır evet canım hormon yoğunluğuyla ilgili bı durum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 245 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde aylin❤♾ (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 929 göst.
18 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneolmakask (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
8 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bizanneyiz (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,395 soru

24,168,595 cevap

335,737 kullanıcı

...