0 oy
979 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Alt kattaki şer.efsi.z  aramış şikayet etmiş. Beni tehtit ediyor diye ama tehtit varla yok arası. Alttaki çoğunlukla alkollü. Sürekli benim zilime basıyor. Ev sahibini de uyardık. Alttaki nide uyardık ama yine zilime basmaya devam etti bu Sabah ta aynısını yaptı.  Eşimde balkonda görmüş eve girerken uyarmış bak son kez inkaz ediyorum. Dedi bir daha sakin benim zilime basma eşimi rahatsız etme sonuçlarına katlanır sın dedi duydum sadece ifade verip döner dimi.  

11 Cevaplar

+2 oy
(16,781 puan) tarafından
Anam ne çok sorun yaşıyorsun ya Allah sabır versin 
tarafından
Maalesef. Evden cıkmayim rahat edeyim diyorum evdede birşey buluyor beni :(((((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Inkar etsin sizde sikayetci olun yaciz ediyor diye
tarafından
Bilseki içeri atacaklar inkar etmez cnm ne var ne yok söyler herşeyi. :(
tarafından
Yani tehdit ettimde demeain ya boyle blyle yapiyordu uyardim desin ben deoyle dogrucu davutlugumdan para cezasi aldim zamaninda
tarafından
Böyle pe.ze.venk.ler yüzün den oluyor. Alkolik pislik
tarafından
Bana da çingenenin biri saldirdi durduk yere bende kendimi savundum sirf bunu dedim diye o.ç. hakim bana da 2000 tl para cezasi verdi bundan 10 sene once düşün
0 oy
tarafından
Evet ifade verir döner ama şikayetci olun rahatssız ettigin kapınıza geldiginı söyleyin
tarafından
Bende ondan sikeyetci olucam cnm geçende polis çağırmıştım zaten biliyorlar ne pislik olduğunu adamın
tarafından
Ol canım ev sahibin sizin çıkmanıza müsade etmesi lazım yaşanmaz o evde
tarafından
Pazartesi gelecekmiş cnm eşim yüz yüze konuşacak.   Ben elin adamıyla uğraşamam.  Kendimdende korkuyorum. Sinirli bir anima denk gelir dalarım ona.
tarafından
Adamında ne yapacağı belli olmaz canim ickili kafası güzel.
0 oy
tarafından
Doner canım alkol kullandığını sızı rahatız ettıgın belırtsın
tarafından
Biliyorlar cnm geçen de şikayet etmiştim. Alkollü küfür ediyor diye
tarafından
Bırsey olmaz esıne canım korkma
tarafından
Teşekkür ederim cnm
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(3,757 puan) tarafından

İnşallah eşin ifade verir geri döner cancağızim adama bak yaa hem suçlu hem güçlü yaptığı şeye bak hem seni rahatsız ediyor hemde uyarilinca korkudan şikayet ediyor 

(3,757 puan) tarafından
Eşin birşey demesin Sahit yoksa ispatlayamz
tarafından
Der cnm ama inşallah demez bir umut.   Kızıma hamileyken doktoru şikayet etti emniyete aldılar.   Evet tehtit ettim diye polisede çıkıştı. Benimki biraz dik sinirli
(3,757 puan) tarafından
Hmm güzel huyu var abimixin ama zarar verir değmez biri için inşallah dememiştir gerçeği cancağızim
tarafından
Teşekkür ederim cnm çok şükür geliyor
(3,757 puan) tarafından
Şükür cancağızim gözün aydın:)
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Lokma canım bir halt olmaz ifade verip velir korkma
tarafından
Teşekkür ederim cnm. Geliyormuş.  Çok şükür
0 oy
tarafından
anladigim kadariyla kaciisin bence tasin baska yere bazi insanlar belali oluyor sizde durduk yere huzurunuzdan olmayin
tarafından
Aylardır taşınmaya çalışıyoruz. Ev sahibi izin vermiyor kontrat var diyor ama böyle gitmeyecek.
tarafından
hii onu bilemem canim o zaman komsusuna care bulsun illaki hukukta bunun bir yeri vardir bir avukata sormak lazim
tarafından
Alttaki rahatsız ettiği için cikabiliyormusuz cnm çok şükür Pazartesi gidip ev bakicam
tarafından
gozunuz aydin cnm o xamn
tarafından
Allah razı olsun cnm ❤️
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Geçmiş olsun benim başımda da var kötü komşu birdaha ev almiycam gidip komşu alacağım
tarafından
Rabbim yardımcın olsun cnm bu yüzden ev almaya korkuyoruz bizde
0 oy
tarafından
Sıkıntı olmaz hemen döner. Ama bunu dediğini söylemesin. Bir daha basarsan seni şikayet edilen o zaman sen uğraşırsın dedim falan desin. Bir daha basınca da gidip şikayet edin 
tarafından
Söylemiş cnm beni sürekli rahatsız ettiğini bildirmiş. İnsanca uyardım demiş. Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Biseycik olmaz canim ya millet neler yapıyor geri geliyor üzülme sakin
tarafından
Geldi çok şükür cnm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,943 cevap

329,228 kullanıcı

...