0 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sigaradan dolayı çok öksürüyor eşim kozalak macunu denemek istiyor faydasini görenlerde olmuş. Trendyoldada var ama birsürü marka hangisini alicagimi şaşırdım kullanan varsa aranizda önerebileceginiz yer varmı

3 Cevaplar

0 oy
(3,102 puan) tarafından
Bende öyle duydum canım cigerleri bile temizliyor diyorlar
(3,102 puan) tarafından
Bence sipariş bekliycegine aktar varsa aktardan alın canım vardır aktarda
tarafından
Yaaa eşim çok içiyor ve farkinda bunun ama azaltamıyor maksimum 3paket içtigi bile oluyor günde ve normal olarak öksürüyorda
(3,102 puan) tarafından
Bende dünden beri bırakmaya çalışıyorum canım hamileyim bende beni bile mahvediyordu nefes alamiyordum boguyorlardi sanki acaba bende kullanabilirmiyimki cam kozalak macununu
tarafından
Doktoruna danış canım istersen. Hamileysen bırakmalısın
(3,102 puan) tarafından
Bıraktım canım dünden beri içmiyorum bırakmak bile baya fayda etti eşinde bıraksın bence veya azaltsin öyle çok içiyorsa cam kozalagida fayda etmez canim
-Reklam-
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Benim annem yapıyor tam bir şifa deposu öksürüğe birebir ama eşinin sigarayı azaltması şart 
tarafından
Malesef canım ya bu ara işler hem yoğun hem kötü onun stresi var üzerinde azaltamıyor. Peki satıyormu annen doğal ise sipariş verebiliriz
(3,725 puan) tarafından
Yok canım satmıyor
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Canım bennaldim yedim mis. Ama instegramdan almıştım.belkide hayatımda yediğim enguzel.seydi bebek olmuyordu onu yediğim ay gebe oldum
tarafından
Instagramda hangi marka canım
(9,233 puan) tarafından
Yoreselurunler60

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
9 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 336 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 606 göst.
0 oy
5 cevap 502 göst.
19 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,078 soru

24,164,151 cevap

335,508 kullanıcı

...