0 oy
512 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar dogum yapalı 5 ay oluyor eşimle aramız çok iyidir ama ilk zamanlar bebekten dolayi evin sıcaklıktan dolayı 3 aya yakın ayrı yattık ona rağmen haftada 3 4kere falan yakinlasiriz aynı koltukta dip dibeyiz mutfakta sürekli beraber oluruz yemek yaparız vs ama iş gece yatmaya gelince onunla uyumak istemiyorum hiç nasıl eskisi gibi olabilirm

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Alışmşsın ayrı uyumaya ama ıyı deıl kendinden uzaklaştırsın oyle dewam edersen.. İstemesen de yakınlaş isyemedıgını sakın bellı etme 
tarafından
Cok zorluyor beni bende cocuk uyumuyor vs diyorum o da tamam diyor on dk snra yine ayni
tarafından
Cnm bnce sen cocugu bahane edıyorsn yanında uyumamak için.. Gercktn senın için söylüyorum bunu oyke yapmaya dewam edersen senden baya uzaklaşır bu sefer o seni istemez ve ınan onun yerinde olsan cok zoruna gider.. Eşimle bugune kadar ayrı uyumadık bırgun kavga ettık başka odaya gıttım arkamdan geldı sen benı sewmıyorsun artık başka bırını mı buldun yanmda  uyumuyon dedı o gun o gündr bir daha ayrı uyumaya cesaret edemedım yanlış düşünür dıye
tarafından
Ya bu zamana kadar hep beraber yatiyorudk bebekten sonra istemez oldu acikcasi
-Reklam-
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Bikac gün uyu alisirsin

tarafından
Hic uyuyamıyorum
0 oy
(7,322 puan) tarafından
Hatayı en başta yapmışsınız ne olursa olsun ayrı yatmak doğru değil bizde kavga ettiğimiz zaman ayrı yattık ama hemen ertesi gün küste olsak bir yattık aradaki bağı zayıflatmamak lazım erkek milleti bu konuda çok hassas oluyo bir hafta felan zor gelir ama alışırsın eşine belli etme böyle bir durum olduğunu yatağına git derim ilerde dönülmez yola gidebilir herşey cinsel ilişki değil 
0 oy
tarafından
Normal rahatına alismisindir ben bile yeni evliyim sayılı eşimle yatmisimdir şimdi ayrı ayrı kaneperlerde bakışa bakışa yatıyoruz oh mis gibi rahat rahat böyle alıştık artık  
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Canım kendini o şekil alistirma ve çokta gunah bu sekil
0 oy
tarafından
Ayrı neden yattınız ki canım 
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Bebeğim bir hafta sonra 8 aylık olacak. İki oda arasında mekik dokuyorum desem yeridir. Bebeğim erken emeklediği için ve ayağa kalkmaya başladığı için Beşiğinde durmadı   mecburen yer yatağı yaptım. Dişlerden dolayı sürekli memede uyumak istiyor. Uyku düzeni daha oturmadı. Eşimle aynı yerde uyumuyoruz. İmkanımız olsa uyuruz birlikte. Ama eşim Allahtan çok sabırlı. Emdiği için susuyorum ama özledim sarılarak uyumayı diyor. Bende kızı uyuttuktan sonra eşimin yanına geçip onu da uyutup kızımın yanına geliyorum.

Büyüyene veya uyku düzeni oturana kadar o da bende mecburuz. Aynı odada yatamıyoruz çok horluyor çünkü. Şimdi burada linç ekibi gelir niye ayrı yatıyorsunuz? Niye baştan alıştırmadınız? Çok bilmişler gelir..

Herkesin yaşamı hayatı bir değil.

Nacizane tavsiyem. Bebeğiniz uyuduğunda en azından bebeğinizin uyanmasına kadar eşinizle yatmanız.eşiniz uyuyunca geri bebeğinizin yanına gelirsiniz 

İlgili sorular

+3 oy
13 cevap 408 göst.
+2 oy
11 cevap 387 göst.
0 oy
10 cevap 510 göst.
5 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 514 göst.
25 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anneadayi45__- (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,284 soru

24,181,291 cevap

336,337 kullanıcı

...