0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (411 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Oğlum ısırıyor 5.5 aylık kardeşini beni aslında kardeşini seviyor ama ellerini ıstırıyor ben yapma diye kızınca benide ıstırıyor ben birşey olmaz diyince ıstırıyor sanki bana inat olsun diye kardeşini de ıstırıyor bir ara tam unuttu dedim şimdi telrar başladı. Nasıl vazgeçirecem kızıyorum olmuyor konuşuyorum anlamıyor birde ben konuşuyorum düzgünce anlatıyım diyorum karşımda gülüyor dahada sinir oluyorum. 

6 Cevaplar

0 oy
(12,762 puan) tarafından
Kıskanıyor olabilir bide siz hayır dedikçe yapıyordur

Ama hayır demeden de olmaz 5.5 aylık bebiş daha çok küçük konuşunca anlamıyor ise acaba pedegog yardımı vs mi alsanız kendi haline biraksaniz o küçük bebeğe başka şekilde zarar da verebilir
(411 puan) tarafından
Aslında ona zarar vermek için değilde bana inat yapıyor gibi çünkü seviyor sabah uyanınca ilk ona gidiyor sarılıyor öpüyor sürekli gelip öpüyor ben dün hastaydım ilgilenemedim oğlumla başladı yine ıstırmaya konuşamıyor da ben neye kızıyorsam inadına onu yapıyor sanki ama o böyle yapacak diye her dediğinide yapamamki 7 24 ilgilenemiyorum bende insanım hasta oluyorum yorgun oluyorum birde 2 bebek var derdimide anlatamıyorum oğluma nasıl yapacam bilemedim
(12,762 puan) tarafından
Demekki ilgisiz kaldı hasta iken dedi benle değil onla ilgileniyor ilgini cekmeye çalışıyor kizmani bile istiyo
(411 puan) tarafından
Öyle oluyor ama yoruluyorum artık evi işi yapamıyorum kızımda herşeye atılıyor oğlum oyun istiyor. Eşim geliyor yorgunum diyip yatıyor. Yalnız çocuk büyütmek çok zor
-Reklam-
0 oy
(42 puan) tarafından
Isıtıyor ?ısırıyor mu demek istediniz ?
(411 puan) tarafından
Evet canım klavye hatası olmuş
(42 puan) tarafından
Aha canım problem değil.
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Yaş aralıkları aynı olan iki kızım var benimde büyük kızım da ilk zamanlar vurma işi vardı kardeşine vuruyordu kızdım bağırdım ama çare olmadı daha fazla yapmaya başladı sonra daha sakin davranmaya başladım vurunca güzel bir dille bak kardeşinin canı yandı ağlıyor hadi gel opte geçsin iyileşsin dedim ve konuyu çok uzatmadım hemen dikkatini dağıttım mesela hadi şu oyuncağı ver oynayalım yada ıslak mendili getir vs. üzerinde durdukça daha fazla ısrar ediyorlar bir süre sonra bıraktı o huyunu ve tekrarlamadi şimdi maşallah çok seviyor kardeşini zarar vermiyor artık 
(2,038 puan) tarafından
Dediğim gibi canım en etkili yöntem sakin kalmak dikkatini dağıtmak benim ufaklikta kolikti hiç susmuyordu ilk aylar ee diğeri de küçük oda ilgi istiyor o yüzden yapıyor ama sevgiyle asılıyor bu durum sen sakın kal canı acıdı öp abisi iyileşsin de ve hemen arkasından konuyu unutacak birşey söyle bir süre bu şekilde devam et inşallah oda unutur canım birde başkalarının yanında bu durumu anlatma ısırıyor vuruyor deme o zamanda daha fazla pekisiyor bu durum
(411 puan) tarafından
Aslında unutmuştu yapmıyordu sen böyle diyince aklıma geldi annemle konuşuyorduk oğlum kardeşini öpüyordu kızım gülüyordu falan annem ıstırmasın dedi bende yok anne artık ıstırmıyor falan dedim iki gün önce konuştuk herelde ordan aklına girmiş olabilirmi bir ara duvar karalama huyu vardı unuttuydu yine annemle konuşurken konusu geçti telefonu kapattım aldı eline kalemi karalamaya başladı falan duvar karalamasına falan kızmıyorum silince geçiyor ama ıstırınca kızı çok ağlıyor dişinin izi geçiyor o an kızıyorum sonra yapma oğlum yazık kardeşe falan diyorum dinlemiyor bile beni birazda konuşamıyor daha ondan bu tavırları ifade edemiyor kendini
(2,038 puan) tarafından
Olabilir canım çocuktur anlamaz diyoruz yada bizi dinlemiyor diyoruz ama kayıt cihazı gibi herşeyi çekiyorlar odada o varken kesinlikle konuşmayın bu konuyu birkaç gün içinde inşallah unutmuş olur
(411 puan) tarafından
Sağol canım inş unutur o an ona kızıyorum sonra kendime kızıyorum
(2,038 puan) tarafından
Öyle canım üçümüzün de ağladığını bilirim ben büyük kızım küçüğünün başına vurmuştu canı yanınca o ağladı sonra ben büyüğe kızınca o ağladı bende sinirden oturup ağlamıştım annelik gerçekten çok zor bir iş
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Oyun yapiyor belki yada inatlasiyor

(411 puan) tarafından
Hangisi bilmiyorum ki ikiside olabilir babası öğretti ıstırarak seviyordu önce oyun sandı ama beni ıstırınca oyun niyetine değil sinirlendiği için ıstırıyor hayır yapma falan diyince 11 yaşında kardeşim var onu ıstırıyor her gördüğünde ama o oyun diye yapıyor kardeşine niye yapıyor anlamadım kıskanıyor desem seviyor baya seviyor. Bana inat yapıyor gibi sanki ben yapma dedikçe hoşuma gidiyor özelliklede elini ıstırıyor başka bir yerini değil
(2,360 puan) tarafından
O zaman aglamis gibi yapin ayy ay çok acıdı diye belki birdaha yapmaz
(411 puan) tarafından
O dahada sıkıntılı öyle ağladı numarası yapınca gelip sarılan bir bebek değil tam aksine ağladı numarası yapınca gelip vuruyor :) biz o ağlayınca kucaklar öperiz o bize kesin ağlamayın der gibi gelip kızar vurur
(2,360 puan) tarafından
Hahahjj zamane cocuklari düsene tekme atıyor :-))
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Benimde 9 aylık oda ısırıyor ya
(411 puan) tarafından
Küçük canavarlar :)
(5,910 puan) tarafından
Valaha öyle adını tazmanya canavarı koymuşum :))
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Kızım da sürekli ısırıyor bizi
(411 puan) tarafından
Acıtıyorda dişleri ince ince

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 207 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ymckrm (364 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 244 göst.
10 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra gumus (623 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 168 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 216 göst.

Kategoriler

1,468,850 soru

24,064,964 cevap

330,317 kullanıcı

...