+1 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından
Kizlar dogdugun ev kaderindir 

Camdaki kiz

Kirmizi oda derkenn butun hastalarini bize izlettip bizimde psikolojimizi bozup yeni hastalar ciksin istiyor..

15 Cevaplar

0 oy
(9,647 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hdhdhdh:D :D bunların hepsi bilinç-altı oyunu haklisin :D
-Reklam-
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Beni iyi ediyor.tedavi oluyorum resmen
0 oy
(671 puan) tarafından

Hala bu işi yapmaya devam ediyorsa yeni hastalarindan birisi hazır. :D

(13,671 puan) tarafından
Ankara da devam ediyor :)
(671 puan) tarafından
Bazen Ankarada yaşamak istersin :D
(13,671 puan) tarafından
Çok pahalıymış ama ya seansları :)
0 oy
tarafından
Kırmızı odanın ilk bölümlerine baktım melihadan sonra izlemedim icim darlanıyor valla. Bu süreçde hep duygusal acı hikayeleri kaldıramıyorum
(689 puan) tarafından
Benimdr kalbim sıkışıyor  izlerken
tarafından
Çok açıklı hikayesi var. Kadin bu sayede iyi paralar kazandı. Kliniklerine hasta topladı vala
0 oy
tarafından
Hiç bir dizi film falan etkilemiyor nedense beni kuzum melihanin hikâyesi kazındı sadece aklıma bu memlekette hasta olmayan yok ki :Ddd hiç birimiz normal değiliz :)))
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bana düşüncen saçma geldi canım neden böyle bişe yapsın para için mi ihtiyacı yok ki o kadar kitabı dizisi var kadın gerçekleri gösteriyor işte uyumayalım herşeyin farkında olalım diyr haberlerde görmediniz heralde kız o diziyi izledikten sonra tacize uğradığını annesine söyleyebilmiş insanlar neler yaşıyor kör sağır dilsiz olmamak için dizi şeklinde anlatıyor 
(689 puan) tarafından
Kiz saka yapiyorum..kadin isi birakali seneler olmus
(1,466 puan) tarafından
Yani herkes psikoloğu deli doktoru olarak zannediyor ya aslında görsünler tek deliler gitmiyor delilerde durduk yere deli olmuyor bütün dizilerini kaçırmadan izliyorum valla
0 oy
tarafından
Kırmızı oda da kumruyu izleyen 11 yaşındaki kız çocuğu ağlayarak öz babasının kendisini yıllarca istismar ettiğini annesine söylemiş babası kızı tehdit etmiş söylememesi için 
0 oy
(3,000 puan) tarafından

Kırmızı odada biri hastanın durumu ne diye sorunca o hastamla benim aramda diyordu sonra kitaplara dökmüş tüm Türkiye öğrendi:D

0 oy
(13,671 puan) tarafından
Kitapları dizilerden daha güzel özellikle kral kaybederse çok iyi canım 
0 oy
tarafından
Ben izlemiyorum kırmızı odayı da bu diziyi de anlamadm camdaki kız ya
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Bnde izlerken çocukluk dönemiin önemini anladım ve kızıma daha farklı yaklaşıyorum artık bence faydalı diziler tek kötü yanı ordaki kötü insanlara sövüp günaha girmem
0 oy
tarafından
Yalnız Gülseren budayicioglu:))
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Camdaki kız tam psikopat film hepsi birbirinden kafası sıyrık 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Gecen gun cuneyt özdemir de elstrdi ya onu..herkesin mahremini bu kadar dökmek ne kadar etik diye..hadi kitabi yazdn ama dizi olmalari gercek hayatta onlari yaşayanları bnce cok kötü etkiler..iyilesenler tekrar hastalanmasin da

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,088 soru

24,053,660 cevap

329,808 kullanıcı

...