0 oy
492 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Kızlar benim bildiğim pide ekmek yurmurtali parlak ve kokusu mutfağı sariyor eşime dedim bu normal ekmek sadece şekil verip susam dikmişler o da yok diyor ya 3.50 liraya veriyorsunuz paradan deil yeminle ama ekmek sadece şekil verip susam dokmusler resim atarımda ayıp olur okadr sadece podemi deilmi anlamadım razamzan dendinmi pide gelir aklıma benmi yanlış biliyirum 

12 Cevaplar

0 oy
(1,345 puan) tarafından
Aynen pide gibi olması lâzım kendine has kokusu ve lezzeti var onlar ekmek hamurundan pide şekli vermişler demek ki
(79 puan) tarafından
Niye acaba
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bize de pide diye normal Ekmek verirler hep
(79 puan) tarafından
Valla cnm cnm pide istiyor ama bakıyorum eşime pide deil diyorum her seferinde oda ben pide istiyorum veriyorlar diyo niye bildiğimiz pide ekmeği yapmiyolar
0 oy
tarafından
Burda da senin anlattığın gibi yapıp üç buçuğa satıyorlar 
(79 puan) tarafından
Niye öyle yapiyolar anlamadım
0 oy
tarafından
Eşinin aldığı yumurtasız pide senin anlattığın yumurtalı yumurtasız 3.50 yumurtalı 4 TL 
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Pide zaten senin dedigin 6 lira onlar benzetmeye çalışmış 

0 oy
(4,655 puan) tarafından
Pide canim ramazan pidesi farklı normal her zaman pide farklı ramazandan dha büyük ve susamlı yapıyorlar gramı farklı oluyor yumurtaliya ekstra ücret alıyorlar 
0 oy
(260 puan) tarafından
Burada da öyle haram ediyordum valla parayı pide diye üstüne kalitesiz iki üç çörek otu döküp veriyor normal ekmek yani bence birde koydeyiz 4.5 lira almıyorum eşim alınca kızıyorum
0 oy
(3,209 puan) tarafından
O dediğini artık fırinlar pastaneler ve pideciler yapıyo sadece canım ve 5 lira alıyorlar. Eşinin aldığı da market pidesi. 
(79 puan) tarafından
Yok kız fırında alıyor sıcacık ama
(3,209 puan) tarafından
Fırından fırına fark var canım onlar da kokay yolu bulmuş
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Her yerde öyle şimdi yumurta pahalı olduya önceki senelerdeki gibi bol bol yumurta sürmüyolar o yüzde fazla parlsmıyo malzemeden kısyolar.
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Yumurtasız pidedir ekmek gibi
0 oy
tarafından
3.5 nerde kız 5e aliyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 250 göst.
31 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde ❣Maşo'nun Hatunu❣ (2,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 320 göst.
27 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 229 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,592 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 188 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,776 soru

24,103,165 cevap

332,543 kullanıcı

...