Az kavur 1 2 bardak su ekle suyunu çektikçe az az ekle ben öyle yapıyorum. Çok güzel oluyor bide yumuşacık oluyor
Canim ben önce tencereyi boş iken ısıtıyorum. Sonra etleri koyup kavuruyorum. Kavrulurken suyunu bırakıyor. Biraz kısık ateşte kendi suyunda pişiyor. Ama etleri sakın yıkama. Suyunu çektikten sonra doğranmış soğan ve yag ekliyorum bir iki dakika daha kavuruyorum. Sonra çok az salça sarımsak ve kekik atiyorum birazcıkta öyle kavurup çok çok az su katıyorum. Suyunu çekince pişmiş oluyor ve etler lokum gibi oluyor. Bu tarife parmaklarını yemezse aksama bana dön
1,489,153 soru
24,340,452 cevap
346,012 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın