0 oy
212 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,243 puan) tarafından

Kızlar merhaba nasılsınız  ben kizimi bunlari aldım  4 aylik oldu kullanabiliyozmu saglik ocagi demir ilaci verdi ama pek tavsiye etmediler onu 

image

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ocean tamam da digeri olmaz bence 
(1,243 puan) tarafından
Anladimm canimm teşekkür ederim
tarafından
Çocuklar için ocean 400diye geçiyor gelince bı eczaneye sor yine de
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kullanabilirsin ben prd 600 kullanoyorum d vitamini olarak
(1,243 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
+1 oy
(4,848 puan) tarafından
Çocuk için yazıyorsa olur da bilmeden kullanma yinede  eczaneye danışman en mantıklısı olur sağlık ocağının verdiğine guvenmiyorsan eczacından daha iyisini isteyebilirsiniz
(1,243 puan) tarafından
Haklisin canim oyle yapayim sorayim en iyisi saglik ocaginim verdiginnde paraben falan var dediler o yüzden  teşekkür ederim
(4,848 puan) tarafından
Bunlarında pek masum olduğunu düşünmüyorum açıkçası
tarafından
Sağlık ocağının verdiklerinde paraben var, ondan doktorum bana D3 için nutrigen önerdi onu aldım, demir vitamini içinde hem buradaki arkadaşlar söyledi hemde doktorum önerdi Sidefer aldim
(1,243 puan) tarafından
Anladimm canimm bende eczaneye bir soraym bakalim ne dicek cok teşekkür ederim
+1 oy
tarafından
Ocean d vitamini kullan bacimda digeri ne
(1,243 puan) tarafından
Digeri de demir ilaci canım
tarafından
Kullanabilirsin ikisinide ben vitamin sandim. Zaten bir kan ilaci birde d vitamini kullanman gerekiyor ben d vitamini ocean kullaniyorum onum kan ilacinida almistim. Sonra bestiron kullandim. Simdi cok kansiz oldugumuz icin suraba geçtik biz ay bu farkki birnkonu :D
(1,243 puan) tarafından
Oylemi tamamm canim cokk teşekkür ederimm kıyamam  cok gecmis olsun size de :))
tarafından
Tabi tabii kullan. Ben kolay kolay demem doktor yazmadan asla birşey kullanmam yine eczane onunden gecersen sorarsinm bak ne yap biliyormusun o markayi google yaz bunu kullanan anneler varmi gibisinden
(1,243 puan) tarafından
Sordum canim cok sagolasin kullanabilirsiniz dedi saglik ocaginim verdigi kabizlik yapabilir dedi hemde
+1 oy
(285 puan) tarafından
Ferromixin şase toz formunda ve yarı katı gıdaya katmak gerekiyor o yüzden biraz erken sanki 
(1,243 puan) tarafından
Evet kuzum sordum eczaneye birazcik suya katip verebilirsimiz dedi süt haric mamaya falan koyabilirsiniz dedi
(285 puan) tarafından
Evet süt ürünleriyle verilmiyor canm demir ilaçları. Mama da süt içermiyor mu ki mamaya katildigini bilmiyordum ben ek gıda sonrası buna gecmistim yemeklerine katiyordum
(1,243 puan) tarafından
Bilmiyomki kuzum bana oyle dediler walla denicem inşallah severek icerr
(285 puan) tarafından
İnşallah canm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 130 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevah (1,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,351 soru

24,110,007 cevap

332,925 kullanıcı

...