0 oy
306 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,026 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bilen bilir bacılar bosanıyorum ben bosanıyorum bosanalım diyen adam önüne protokol koyunca 180 derece döndü seni seviyorumlar bırakmazlar bosanmam lar. Bana diyor ki her mahkemede karımı seviyorum dicem. Neyse umrumda degil elbet pes edecek. Yarın anneme gidecektim arkadasımın abisi gelip alacaktı beni arabayla cocuklar var diye. Bu arada cocukluk arkadasım dır abiside kendisi de beraber büyüdük neyse yaskata geldi arkadasta cumaya izin almıstı işten. Aradım bunu gelme bir kac gün eve yasak gelmiş pazartesi gidecegim dedim. Tamam dedi. Sabaha karsı geldi eve 5 te(calısıyor gececi) gece diye ele güne karsı aldım eve gecti odaya uyudu ben gitmezse bu gun napcam 3 gün bununla ya. Anlamıyorda cıldırtcak beni. Burada gidecek Baska yerimde yok onun bütün ailesi burada
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Seviyosun  ondan mi bana cocuklar kotu davrnyosun 

Seviyosun ondan mi.aldatyosun 

Keske duzelseydi   ....
(12,026 puan) tarafından
Düzelmesin istemiyorum. Hemde hiç Düzelmesin ki cocuklarım da büyüdüklerinde görsün
-Reklam-
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Tut kolundan at kapıya kiz gitmezse de kitle odanı otur bir gram ekmek verme ne hali varsa görsün 
(12,026 puan) tarafından
Annemde oyle diyor cıkma odadan bırak ne halli varsa görsün konusma bile diyor
0 oy
tarafından
Aldatma, şiddet varsa durma. Hele hele aldatma varsa hiç durma. Geçsin o basit ben karımı seviyorum pozlarını ilahi adalet tecelli edecektir
(12,026 puan) tarafından
Evedecek Allaha sıgındom ben elbet cekecek
0 oy
tarafından
Boşanınca mı kıymetli oldun. Huylu huyundan vazgeçmez sen şimdi tamam desen affetsen yarın yine aldatacak. 
(12,026 puan) tarafından
Hayor asla af yok bitti o

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 413 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 610 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu