0 oy
331 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

Sabah kalktığımda kollarım vücudum kaşınmaya başladı aklıma uyz geldi alerjimde var ama burada okumuştum uyuzzz olan çok kişi var korktum vallahi :ermm:

4 Cevaplar

0 oy
(3,101 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Uyuzun kaşıntısı aksamlqri ve geceleri daha çok kötü olur biz ailecek bı atlattık ama daha yeni baslamis senin alerjidir belkide bı kaç gün geçmeyen geceleri uyutmayan bir kasintin olursa o zaman uyuzdqn suphelen derim canım
tarafından
Geceleri hiç kaşıntım olmadı sabah kaşınmaya başladım **** neyden dolayı bulaşır ve nasıl atlattınız  ?
(3,101 puan) tarafından
İlaç kullqndik canım u****şampuanları falan var önce bana bulaştı sonra kızıma bizimkisi geçti esime bulaştı çok zor geçirdik ama ilaçsız asla geçmiyor zaten
tarafından
Ayyy çok zor bu illet neden gelir bilmem ki ne kadar sürede atlattınız peki? Ne kadar sürdü
(3,101 puan) tarafından
Baya 2 ay falan sürdü canım bu da bı salgın hastalık gibi bişey dışarda kıyafet sectigin dokundugun denedigin zaman bulasabiliyor veya yakınında birisi uyuzdur onunla temas ettigin zaman ama bizimkisi nasıl bulaştı hala anlamış değilim berbat bişey onun kaşıntısı izde kalmıyor o kasintida ne kabarma var ne sivilce gibi izler var boş kasinti
(3,101 puan) tarafından
Kan tahliliyle anlıyorlar onuda
-Reklam-
0 oy
(14,195 puan) tarafından
Banyoya gir bi keselen belki geçer 
tarafından
Kolonya döktüm geçmezse öyle yapıcam canım belkide stresten kaşınıyorumdur insan korkuyor aksilikler üst üste gelir diyorlar ben buna çok inanıyorum
0 oy
tarafından
Hamile misin? Bende hamileyken olmustu cok deli eden bisey ya 
tarafından
Evet hamileyim
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Öyle lanet birşey bu uyuzzzz 
tarafından
Ayy allah korusun bir **** eksikti
(1,633 puan) tarafından
Aynen benim pis eltim bizi maf etti ailece
tarafından
Kız benim stresten sanırım yada alerjik stilex jel sürdüm şimdi rahatladım
(1,633 puan) tarafından
İnşallah canım dikkat et bu sene bu pislik çok bulaşmış heryere
tarafından
Ya nerden bulaşabilir ki kız şimdi kalktım kollarım ellerimin içi felaket kaşınıyor acaba düşünüp stres yaptım ondan mı ??

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 671 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
30 cevap 1,012 göst.
0 oy
7 cevap 469 göst.
30 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
17 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,754 puan) tarafından soruldu