0 oy
656 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
Hanımlar oğlum 3 yasinda esim bu hafta gidip gün alalım diyor erken deyilmi bide havalar daha soğuk ramazan ayı tartıştık konusmuyorum kendisiyle sizce napmaliyim

36 Cevaplar

+1 oy
(3,238 puan) tarafından
Nasıl erken gün olarak mı yaş olarak mı bu sebepten bir insan niye konuşmaz anlamadım ki kaç yaşında düşünüyordun bence aklı yetmezken yaptırmak daha mantıklı travma yaşamaz en azından 
(385 puan) tarafından
Gün olarak yaş olarakta korkuyorum acaba kaldirabilirmi
(3,238 puan) tarafından
Kaldırır niye kaldırmasın ama zorlu olabilir acısını hissedecek aklına yer edebilir keşke erken yaptırsaydın
(489 puan) tarafından
40 için gecince bebeklerine sünnet yaptıran biliyorum daha çabuk iyileşir kaynar diye . Bence yas olarak herhangi bir sorun yok ki . Bu sebepten kusulur mu Allah aşkına.
(3,238 puan) tarafından
Ablamız askere gidince yaptıracaktı herhalde kuzenim oğlunu doğurdu hasyaneden çıkmadan sünnet ettirdi 2 yaşında şuan kafası da rahat kaygıda yok

Niye konuşmuyorsunuz sorusuna oğlumu sünnet ettirecek dese milete gülerler:D
Yanlış anlama beni canım dünden belli yazayım dedim cevap vermeyince yazmadım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Beş aylıktı yaptırdığımızda ama şunu söyleyeyim sağlık sorunu olmadıktan sonra iki ile altı yaş arası pek önerilmiyor
(385 puan) tarafından
Neden
tarafından
Çocuklarda travma ya sebep veriyormuş araştır bı netten
0 oy
tarafından
Yenidoganken oldu yegenim buyudukce korkuyor cocuklar 
0 oy
tarafından
Valla biz 8 aylık yaptik maşallah bitti çok şükür kafam rahat 
0 oy
tarafından
Kız neresi erken tam vakti geç bile bana göre yani ben 5 6 aylıkken yaptırcağım Allah izin verirse 
(13,438 puan) tarafından
O kadar bile bekleme diyim sana çevreyi tanimadan en kolayi 43 gunlukken yaptirdik hemde anestezi almak zorunda kalmadi lokal oldu
0 oy
tarafından
3 yaşı önermiyolar diye biliyorum ya bebekkrn yaptırcaktın ya da 6 yaştan sonra psikolojik travma olabilir iyi araştırın derim 
0 oy
(1,064 puan) tarafından
3 yaşında yaptırdım bende gayet ideal yani havayla alakası yok bu işin büyüdükçe zor oluyor gereksiz tartışma olmuş 
0 oy
tarafından

6 aylıkken yaptırdım bitti şükür, aylığa erken diyodum ya:angel: seninkinin erkeni kalmamış artıkın 

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Martta 6 ayı çıktı yaptırdım havadan dolayı zorlanmadı ama 1-6 yaş arası önermiyorlar zaten 
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Erken sünnet çok iyi aslında 7 aylık Ken bile sünnet ediliyor bebisler hem daha temiz oluyor bezli olduğu için mikrop almıyor ve büyüdüğünde çocuğa bir tramva olmuyor sünnet en ideali bir buçuk yaş sünneti
0 oy
tarafından
3 yas gec kalinmis 3 yasinda yapmalari cocukta travma birakir 2 den sonrasi 7 yas ve sonrasina birakilir
0 oy
(379 puan) tarafından
Ben yaşında yaptırdım iyiki de yaptır misin aklı ermeden kolay atlattık 
0 oy
tarafından
Küçükken daha iyi erkek kardeşim büyüktü eve geldi şerevsiz hekim ucunu dedi yarısını aldı abla diye ağladı :Dd
0 oy
(285 puan) tarafından
Geç bile kalmışsın öyle aman aman bıçak altına yatmiyo sonuçta 5 dk lik bisy şimdi sen o çocuğu daha büyük riske atmış oldun ben 3 aylıkken yaptırdım hiç bisy anlamadi bile çocuk ayrıca ozman sadece pipiyi uyusturuyolar büyüyünce anestezi vermek zorunda kalıyorlar daha kotu  tabiki yani gecbile kalmışsın 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Doktorlar ya 2 yasindan once yaptırın diyolar ya da 6 yaşından sonra..biz 4.5 aylikken yaptrdik bitti gitti valla 
0 oy
tarafından
Canım iki yaşı geçince 7 yaşına kadar beklemelisiniz bize doktor öyle soyledi
0 oy
(2,063 puan) tarafından
6aylikken yaptırdım çok rahat ettik

2 6 yaş arası onermiyolar psikolojisi bozulabilir diye çocuk doktorunuzla görüşün o daha net bilgi verir :) 
0 oy
tarafından

:DAskere giderken yaptır kuzum kız Allah seni benim çocuk 2. Ayina yeni girmişti yaptırdığımda
0 oy
tarafından
Kız istersen askere gönder sonra yaptır ☺️☺️☺️☺️

Bence geç bile kaldın bebek ne kadar küçük olursa iyilesmesi okdr erken olur
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Benım oglum 14 aylık eşime yaptıralım sin et diyorum vurus biraz azalsın yaptırırız diyo yni 3 yaş hiç erken değil 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 203 göst.
14 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cangul19 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 502 göst.
3 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde HASRETiM160121 (2,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 260 göst.
0 oy
12 cevap 371 göst.
29 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,342 soru

24,043,264 cevap

329,251 kullanıcı

...