0 oy
205 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (671 puan) tarafından

Merhaba sevgili anneler. Bebeğime dün ilk defa bir çay kaşığı kadar yogurt yedirdim ve dün gecemiz çok kötü geçti. İftar saatimde verdim yoğurdu. Bugünde yine ikindi saatlerinde bir tık daha fazla verdim yoğurdu ve saat 7 bucuk civarında uykusundan uyandi ama çok huysuz bir şekilde. Acaba yogurtmu rahatsız ediyor. Varmi ilk ek gıdaya başlayınca böyle tuhaflık yaşayan 

4 Cevaplar

0 oy
(2,350 puan) tarafından
Üç gün kuralına uy canm
(671 puan) tarafından
Yarin üçüncü gün olacak. Alerjisi var ise üçüncü günün sonunda mi belli olur acaba
(2,350 puan) tarafından
Üç gün içerisinde belli olur
(671 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim umarım tesadüftür
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nekadarlik bebeğin 

Gaz yapmış olabilir 
(671 puan) tarafından
6 aylik olmasına 1 hafta var
0 oy
tarafından
Kaç aylık erken başladıysan rahatsız edebilir 
(671 puan) tarafından
6 Aylık olmasına 1 hafta var
tarafından
Erken değilmiş ama ek gıda zaten sıkıntılı bir süreç kabızlık falan da yapıyor bir gün daha yoğurt ver devam ederse verme bir süre
(671 puan) tarafından
Ilk kızımda kabak dışında hic sorun yasamadiydim
tarafından
Normalde en masum ek gıda kabaktır kuzu her bebek farklı tabi hem zamanla alışıyor onlarda
(671 puan) tarafından
Hayirlisiyla atlatsak tadım zamanlarını :))
0 oy
tarafından
Havuç varsa havucu da deneyebilirsin şekerimsi bir tadı olduğundan onu çok çabuk kabul edebiliyorlarmış, kreşte çalıştım okuduğum derslerde de öyle yazıyordu. 
(671 puan) tarafından
Yoğurdu kabul  etti canim o konuda sıkıntı olmadı ama birkaç saat sonra huzursuzluklari başladı.
tarafından
Inek sütüne de alerji olabiliyorlar ya, acaba alerjisi mi var... Kontrol et, ama öyle bir şey olursa %80 bir yaşından sonra düzeliyormuş.
laktoz intoleransı da olabilir belki ama o daha çok sütte oluyor gerçi
(671 puan) tarafından
Yani alerji demek içinde kakasinda yada vücudunda problem olması gerekiyor diye biliyorum ama gaz yapmış olabilir.  Tabi bunun dışında diş ve atak dönemi oda yapmış olabilir.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 159 göst.
17 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Sgb (2,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
20 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bahtsizbedevi06 (377 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,235 soru

24,069,420 cevap

330,538 kullanıcı

...