0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Kızlar ben ne zaman bişey yapsam rüyama geliyor kötü rüya görüyorum eşimin kalbini korsan birinin hakkında konuşsam o gece yatmm ve dün gunah işledim rüyama geldi çok kötü rüya gördüm internete baktım bişey bulamadım sabahtir kafamdan çıkmıyor tövbe edip namaz kılsam affedermi Allah sakın yanlış anlamayın öyle çok  günah bişey deil ama gıybet dahada  günah tır   ben çok takarım kafama sadaka flnmi versem napsam bilmiyorum kendimi çok kötü hisediyorum günah işlemekten çok korkan biriyim bazen şeytana uyup gıybet yapıyorum yatamiyorum kaçıyorum hep günah şeylerden ne bilim pişman oldum keşke yapmasaydim kimsenin hakinda konusmasaydim 

4 Cevaplar

0 oy
(4,234 puan) tarafından
Allah günah işleyenlerden etmesin canım tabi ki tövbe et namazını kıl ama senin durumun biraz da psikolojik gibi görünüyor korkularını rüyalarına taşıyosun bence 
(79 puan) tarafından
Bilmiyorum ya oda olabilir ama günah ta işledim kimseyle pek muhattap olmuyorum fazla ki giybetten kaçmak için kolu komşuya bile gitmm telfonda yaptım ailemle konusurken bazen elimden gelince konuları kapatmaya çalışıyorum bazen şeytana uyup konuşuyorum
(4,234 puan) tarafından
Valla maşallah o zaman sana canım tebrikler övünülcek bişey bence bu :)
-Reklam-
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Aksine günahkar olmaktan cekindigin korktugun için rüyana geliyor bir nevi bilinç altı veyaz uyarici bi rüya ama namaz kilip tövbe edersen Allah insaAllah kabul eder vaz gecme etmez diye asla düşünme 
(79 puan) tarafından
Uyarıcı olabilir cnm haklısın yine tövbe edip namaz kilcm olumlu dünya en azından tövbe etmeden olmim
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Bilinçaltı kaynaklı da olabilir.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,040 göst.
23 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Anneolmakask (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anneadayadayi (1,635 puan) tarafından soruldu
+2 oy
30 cevap 1,347 göst.