0 oy
387 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,263 puan) tarafından
Kızlar bugün abimle görüntülü konuşuyodum sonra kaynanm seslendi ama öyle bi bağırarak seslendiki abime hiçbişey demeden suratna kapattm neysr gittim baktım bebeğe çorba bırakmıştım üstüne yanmış kül olmuştu baktım azarlar gibi ay tencere yanmış dedi bend hemen ne bağırıyorsun götür çocugu burdan dedim koku vardı neys sonra gittim yanına bidaha bana bağırma ne konuşmasını biliyosun ne bişey oda dedi iftira atma bana ben deli oldum öyle diyince bend sadece dedim Allahın cezası baktm daha çok bağırdı ağladı kocasna şikayet etti umrumda değil sizce kim haklı

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Haklıyken haksız duruma düşeceksin 
tarafından
Yani bağırması haksız yapar kızım diyerek tatlı dille söylese tamam ama ne kadar sinirlensende eşin bilmeyecek olsa da saygı önce gelir
(1,263 puan) tarafından
Ama sonra döner derler ki yapmasaydın??
tarafından
Yapmadin dediler yinede seninkini kadar kötü değil ve sende o kadar sınırlı olma yani hakediyordur eyvallah ama ya sabır cek
(1,263 puan) tarafından
Üç günlük dünya ben üzülüp çekeceğime onlar çeksin banane ben böyleyim canm ablam da çok çekti kaynana görümce falan ne oldu böyle olunca daha değerin oluyor herkes yerini biliyor kendimi çok severim ben belki bencil diyebilirsin ama üzülmektense bencil olayım
tarafından
Sende haklisin ozaman degerli oluyorsun adam yurduna koyuyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yavrum yanmış aniden bağırmıştır yani bende  öyle bişey olunca panik oluyorum fazla abartmişsın
(1,263 puan) tarafından
Aynen canm ya ama neyapym sinirlenince gözüm dönüyor
tarafından
Olsun saygını bozma bu seferlik haklı
(1,263 puan) tarafından
Bend farkındaym aşırı tepki verdim ama özür dilemem
tarafından
Canım ona bişey diyemiyorum sen bilirsin
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Ikinizde birbirinize cok kabaca davranmissinzzz
(1,263 puan) tarafından
Evet malesef ama şimdi özür dilemek istemiyorum sonra haksız gibi olurum
0 oy
(934 puan) tarafından
Sen kaynananla böylemi konştn ben şokk valla diyecek bi sey bulamdm
(1,263 puan) tarafından
Öylede bazen de patlamak istyorum asla benimle şakalaşmaz hiçbişey beğenmez herşeye laf eder bend artık sinirlendim bide hep iftira atıyor diyip ağlıyor
(934 puan) tarafından
Kız aynısı bende de var daha bir de oğlunu gördü mü hasta olur hanm ama kızlarıyla fink atıyor sanırsam beraber oturyrsn rabbim sabrnı artırsn canm 3 sene çektim öyle şimdi de çekiyrm da çok deil alt üst oturuyoruz bizde
(1,263 puan) tarafından
2 senedir bend evliyim bizimki oğlu gelince yeni gelin gibi yerinde durmaz çalışır gibi gösterir
tarafından
Sana kimse bağıramaz ama sen kendinden büyüğüne bağırıyor Sun kendine saygısı olan kimseye böyle davranmaz
(1,263 puan) tarafından
Seherekinci ne kadar zoruna gitmiş senin görende senin anan sanır
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Sen haklısın burda canım bide agliyarak kocasının arıyor ne değişik insanlar var Sanki divmussun gibi yaşından başından utansin
(1,263 puan) tarafından
Aramadı kocası bahcedeydi biz evde yanına gitti
tarafından
Nerede haklı bulduğunuzu merak ettim
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Haklısında haksız düşmüşsün kaynana ile oturmak birince hatan ikincisi ise onun sana snn ona hakaret etmeniz kaynanama çk kırıldım o da kırılmıltır ama birkez bana bağırmadı bende bağırmadım hakaret etmedik konuşma şeklimiz yeni gelin kaynana gibi mesafemi hep korudum utanmasam siz dicem o yüzden hep derim mesafe mesafee 
(1,263 puan) tarafından
Canm bunlar ayıpmış kırılmakmış anlamazlar hep böyle kırıcı konuşuyolar bend ilk defa patladım
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Sen haklısın da keşke o kadar büyük bir tepki vermeden güzek bir dille neden bağırıyorsun, falan deseydin abinin de üstüne kapatmasaydin ya kötü olmuş :/ siz hep böyle tartışırmisiniz kaynanayla kadının zoruna gitmiş ki ağlamış ya ne diyeyim ki şimdi oda kocanın annesi sonucta canm keşke ona göre laflarını seçerek konuşsaydin :/
(1,263 puan) tarafından
Sinirle çıktı ağzımdan sonra ağlayıp kocasına şikayet etti iyi oldu dedim içimden
0 oy
tarafından
Sen suclusun
(1,263 puan) tarafından
Peki :)
tarafından
Kocama gitmez bu olay rahatim ne demek vicdanin nasil rahat sirf abinle konusman yari kaldi diye bu sinir neden senin annene gelininiz bu şekilde davransa kocama gitmez nasılsa dese üzülmezmisin gönlünü alman gerek olması gereken  bu ama sen bilirsin tabi
(1,263 puan) tarafından
Haketmiyor gönülalmayı hiçbişey beğenmez herşeye laf eder asla şakalaşmaz bi güler yüz yok oğlu gelince sadece kalkıp işe el atar bide ağlama huyudur onun 2 sene oldu çözdüm
tarafından
O zaman durum başka benim kaynanam da kayinbabam gelince işin ucundan tutuyormuş gibi yapardı çocuklarla ilgileniyomus gibi yapardi
0 oy
tarafından
Fazla tepki vermişsin el öpmeyle ağız kirlenmez gönlünü al yaşlı kadın
(1,263 puan) tarafından
Az bi güler yüze hemen eskiye döner kalsın böyle
tarafından
Hahaha sen yolunu bulmuşsun :))
(1,263 puan) tarafından
Çözdüm kız artık 2 yıl oldu
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Kim ne derse desin sonuna kadar haklısın. Yanan tencere olsun neden bağırıyor ki bir de telefonla konuşurken? Yüz verdin mi astarını istiyorlar. Saygını bozma ama asla kendine de laf söyletme
(1,263 puan) tarafından
Kesinlikle canm boşver bazen kırmak gerekiyor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,096 soru

24,039,621 cevap

329,059 kullanıcı

...