0 oy
251 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (758 puan) tarafından
Kızlar doğum yapalı 27 gün oldu 2.sezaryenimdi. Lazere yazılmayı düşünüyorum bilginiz var mı acaba belli bir zaman dilimi geçmesi gerekiyor mu? Kliniğe sormayı unuttum. 

1 cevap

0 oy
(704 puan) tarafından
Hormonlar 6 aydan sonra düzeliyor kendine geliyor. O yüzden 6 ay beklemen daha iyi olur dedi bana doktorum. Bebeğim 7 aylık bu ay başlayacağım inşallah
tarafından
Emzirirken sorun olmaz mı peki bende düşünüyorum ama emzirdiğim için radyasyon olur diye erteledim
(704 puan) tarafından
Radyasyon yok lazer epilasyonda. Ultraviyole ışık veriliyor buda kıl köküne iner ama kıl kökünden ileriye gitmez yani sağlık açısından bir sorun yoktur.
Devamlı kullandığın bir ilaç, hormonal bozukluğun falan yoksa lazere gidebilirsin emzirsende ama dediğim gibi ilk 6 ay vücudun kendini toplamasini beklemek gerekiyormus
tarafından
Benim sıpa beyim 11 aylık oldu kuzum o zman tamam gidiyim bende bari kararsız kalmıştım teşekkür ederim bilgi için ❤️
(758 puan) tarafından
Aaa öyle miymiş canım yaa 6 ay beklemem mi lazım
(704 puan) tarafından
Guuness, sen doktoruna sor canim ben yanlış bilgi vermiş olmayayım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
4 gün önce Güzellik-Bakım kategorisinde mismis5346 (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
+2 oy
4 cevap 232 göst.
17 Haziran 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Prens_annesi (230 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,308 soru

24,399,381 cevap

349,995 kullanıcı

...