0 oy
420 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (411 puan) tarafından
Heryerim ağrıyor kızlar kafam omuzlarım kasıklarım sırtım bacaklarım sanki dökülüyor birde üşüyorum halsizim kolumu kaldırmak istemiyorum dün akşamdan beri böyleyim dün akşam daha çok üşüyordum ateşim yok ama vucudum sıcacık neden böyle oldum 2 tanede bebeğim var 

4 Cevaplar

0 oy
(1,345 puan) tarafından
Hasta mısın korona olabilir belki var mı etrafında korona olan
(411 puan) tarafından
Yokki canım çocuklarla hep evdeyiz eşim işe gider onda birşey yok çocuklarda da ben dün akşam bir anda böyle oldum heryerim dökülüyor geçmezse gidecem hastaneye
-Reklam-
0 oy
(165 puan) tarafından
Aynı şekilde bende oldum ertesi güne tat ve koku gitmişti ama ben hayatıma aynı şekilde devam ettim dışarı çıkmadım evde izole oldum falan başka bi şikayetim olmadı umarım usutmussundur gecer
(411 puan) tarafından
Heryerim ağrıyor canım diş etlerime kadar hele bacaklarım çok kötü birde üşüyorum onun dışında birşey yok bebeklerim var işte bir 2.5 yaşında biri 5 aylık hiç ilgilenemedim onlarla oğluma televizyon açmak zorunda kaldım
(165 puan) tarafından
Aynı şekilde bende oyleydim elimle vücuduma dokunamiyodum resmen sizliyodu eğer orucluysan ondan da olabilir belki oruçlu değilsen biraz ılık biseyler iç özellikle bol sarimsakli acılı limonlu tarhana iç çok iyi gelir
(411 puan) tarafından
Oruç değilim canım 5 aylık bebeğim var emziriyorum. Eşim gelsin yaptırıyım tarhana çorbası. Bakalım geçmezse düzelmezsem giderim hastaneye
(165 puan) tarafından
Iyi ölür canım bebeğinde var madem dikkat etmemde fayda var geçmiş olsun ellerini sık sık yıka yinede ne olur ne olmaz
0 oy
tarafından

Korkutmak istemem ama aynı şikayetler Bir haftadır annemde de vardı bugün en sonunda test yaptırmaya gitti ve pozitif çıktı:(annem de aynı şekilde evde kardeşim de aynı şekilde evde ama babam çalışıyordu sanırım o taşıyıcı oldu bence dikkat et canım kendine bir de bebeğin varmış

tarafından
Baş ağrısı her yeri sızlıyordu arada üşüme geliyor aynı zamanda da terliyordu. Öksürük vardı. Başımda dönüyor diyordu.
(411 puan) tarafından
Hepsi var canım öksürük falan yok
tarafından
Öksürük zaten bi anda gelmedi cnm  üç gün sonra basladi.İnsallah degilsindr.Bebekle zor bnde atlattim.Cok zor.
(411 puan) tarafından
Maskeyi taktım maskeyle duruyorum evde böyle anlarda çacuklara bakacak biri olsa ne güzel olur çocukla hasta olmak çok zor yatıp dinlenemiyorsunki birde onlarda hasta olursa endişesi
tarafından
Aynen öyle O yüzden bizim için kötü bir durum
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Dr a gitmeden önce ara gelip bi test yapsınlar
(411 puan) tarafından
Arayınca geliyorlarmı canım
(1,851 puan) tarafından
Evet geliyor lar ama hangi numara Bilmiyorum 112 yi arayıp bilgi alın isterse

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 219 göst.