0 oy
239 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (572 puan) tarafından
10 aylık bebeğim 18 gün sonra 11 olacak şuan kilosu 9 kiloya yakın yani 8 kilo 900 gram civarında ve her gören çok zayıf diyor kucağımda baya ağırda öyle hafifte değil gibi geliyor kilosu normal mi değilse kilo aldıran bşyler varmı kızlar canım sıkılıyor yiyor içiyor ama kilo almıyor sanki

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
dedigine göre kilosu az gibi ama bünyeye göre de fark eder anne baba zayifsa o da oyledir belki cok hareketli olduğu icin yakıyordur cinsiyet nedir benim kizim 9 aylikken 9 kiloydu 
(572 puan) tarafından
Kız ve çok hareketli zaten normal kilodayz hatta eşim boylu poslu bilmiyorum bize çekmedi o konuda :))
tarafından
kimi bebis oyle olur ya o yuzden dedm canm :)  

benim kizm da oyle suan kilosunu bilmiyorum ama yürümeye basladiktan sonra sanki gözümde zayiflamis gibi  1 yasina gireceğiz  kilo bilmiyorm tabi
(572 puan) tarafından
Yürümeye başlayınca kiloda almaz ne yapacaksam bilmiyorum
tarafından
kiz yerlerinde oturmuyorlar kii kapiyi kapatıyorum cikmasin diye odanin icini tavaf ediyor bu sefer
(572 puan) tarafından
Aynen valla 6 aylıkken beri yerinde durmuyor bizimkide nere gitsem peşimde
(572 puan) tarafından
Hele bide yanlızım çok zor
tarafından
ayni aynı:) merakli afacanlar

bende yalniz ve hamişim:)
(572 puan) tarafından
Canları sağolsun Allah sağlık versin gerisi önemli değil valla Allah yardımcın olsun canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç kafaya takma. Benim kızım 13 aylık 9.200 kilo. Doktor normal dedi. Zaten artık aman aman bir kilo alışı olmaz ki. Düzenli beslensin, sağlık sorunu olmasın yeter ki. Ağzı olan konuşur. Oğlumda zayıf bir çocuktu.4 yaşında hala zayif. Ama bağışıklığı çok güçlüdür. Birde ana baba olarak bizde küçükken zayifmisiz. Genetin birazda. Herşeyden yer bizimkiler ama kilo yoktur. :)
(572 puan) tarafından
Belki de küçükken zayıftım bende ondan olabilir canım
0 oy
(577 puan) tarafından
Benim 3 yaşındaki kızım 14 kilo aşırı hareketli ekmek yemez benim kızımda hep öyle dediler halada diyolar ama çok güzel uzun boylu 
(572 puan) tarafından
Maşallah canım bizimkide uzun
(577 puan) tarafından
Boyundan kaynaklara olabilir canım sağlıklı olsun da gerisi inan önemli değil arkadaşlarımın cocuklarida 3 yaşında benim kızım en zayıfları aralarında ama sağlık zeki daha ne işteyim birde emdi mi mama mi yiyor
(572 puan) tarafından
Anne sütü herşey yiyor sıkıntı yok onda ama almıyor işte
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Canım  b3nim  kızım da 9 aylık  8 400 falan  10. Ayında  senin  bebekin  kilosun da olur sağlığı  yerindeyse hiç  kafaya  takma  derim  her bebeğin  bünyesi  bir  değil  
(572 puan) tarafından
Öyle hepsi farklı ama işte gelde millete anlat
(5,941 puan) tarafından
Millet  susmuyor susmaz  canım  benim  kızımın  boyuda  kısa  biraz  sürekli  konuşuyorlar ama artık  takmıyorum
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Tam 11 aylıkken kızım 8900 du kilosu falan gayet yerindeydi 
(572 puan) tarafından
Aynı kiloda bencede iyi gibi aşırı zayıf ta değil ama her gelen zayıf bu ay iyice deli ediyorlar
(7,436 puan) tarafından
Millete bakma kimseye yaranilmaz kilolu olsa bu çocuk çok kilolu derler
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Seninkine zayıf diyorlarsa ben kendimi dağlara taşlara vurayım o zaman 17 aylık 10 kilo 76 cm canım boşver takma kimseyi
(572 puan) tarafından
Öylede işte takmaym diyorum arada çıkıyor patavatsız biri sinir ediyor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,553 soru

24,018,250 cevap

328,098 kullanıcı

...