0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (164 puan) tarafından
tarafından yeniden etikenlendirildi
Evleneli 1.5 yıl oldu bitane oğlum var 4 aylik.esim geldiğimden beri ne giysem yakıştirmadi oysaki fizigim güzel hamilelikte biraz kilo aldım şimdide geri veriyorum ama O kadar kötü değil sorum şu yani bi alışveriş yapmaya kalksam alamıyorum 100 kere bakıyorum geri kalıyor niye derseniz eşim zaten yakistirmayacak hissi geliyor ve sürekli disardaki kızlar gibi giyin bak onlar nasıl giyiniyo gibi cümleler kuruyo tesettürlüyüm bu arada bekarken okadar güzel giyinirdimki herkes imrenirdi ama şimdi.ne olduysa eşim yüzünden mi bilmiyorum kendime hiçbişey yakistiramiyorum hatta söyle bi olay oldu geçenlerde lcw gittik beraber sence hangi pantolondan alayım dedim oda bana dediki karşıda bi kız var onunkinden al o an hiç bisey almadan ağlayarak çıktım...
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
tarafından
Keşke kocamda vana böyle şeyler dese o ne istiyorsa giyerdim günahı onun boynuna nasıl olsa saçlarında boyat yap gez ohh ama sonra nolur bu sefer seni kıskanır sen kime susleniyon diye adını çıkarırlar yani kimsenin aklına uyulmaz sen kendine neyi yakistiriyorsan onu giy dengesiz insanlarıda takma kafanı yinede tesettürlü de olsan tesettürlü bakımı makyajı imajı da çok guzel sende biraz ona özen gösterebilirsin kocan için değil kendin için yap bunu
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 266 göst.
12 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 942 göst.
24 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Altnr_svg (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 252 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeze (49 puan) tarafından soruldu
0 oy