0 oy
921 göst.
Diğer kategorisinde (284 puan) tarafından

Hamile hamile çok yoruldum ama deydi yazın keyfi burda bir başka :D karşıda televizyon var yazın burda TV keyfi çay keyfi yapacam 

image

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Harika bir balkon inşallah bana da nasip olur 
tarafından
Orda oturup kahve iç eline al lifini lif yap otur kitap oku vallahi çok güzel olur
(284 puan) tarafından
Aynen canım son yazım ama bu evde karşıda görünen inşaatta tasincam yaz sonuna doğuma denk geliyor bakalım nasıl olacak Allah büyük artık
tarafından
Keyfini çıkar canım
(284 puan) tarafından
Saol tatlım rabbim sanada önce evlat sonra dünya malı nasıp etsin
tarafından
Aminñnnn aminnnnn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay bende geliyim çok güzel bir balkon ellerine sağlık
(284 puan) tarafından
Kuzum vaktim yok başka hortumu falan cikarmisken yıkayım çıksın aradan yoksa kaliyo
tarafından
Kuzum hamlesin ama dikkatli olmakta fayda var
(284 puan) tarafından
Saol kuzum düşünmen yater yarın yapayım bari gözümde kesmedi şuan :))
tarafından
:))) rahat rahat yap evin işi bitmez
(284 puan) tarafından
Ay aynen valla bitmiyor çocukla hiç hemde
0 oy
(16,344 puan) tarafından
Valla çok güzel ellerine sağlık inşallah bana da nasip olur
(284 puan) tarafından
İsallah canım
0 oy
(49,845 puan) tarafından
Ohh süper yaa balkondan çok oda gibi☺️ellerine saglik
(284 puan) tarafından
Yazın oturma odam orası gelen orda oturmak istiyor diye koltuk yaptırdım baktım olcak gibi değil ;)
0 oy
tarafından
Yaaa cok guzel ama anlayamadım camlimı balkonun evdekini temiz tutmaya çalışıyoruz dışarısını inşaatın tozuyla nasil bas etcen
tarafından
Yoksa cok fena valla baydı gudecegin yer inşallah  urdan daha güzeldir bizimdevesimle hayalimiz teraslı ev olsun hali serip yere uzanıp gökyüzünü izlemek kimse görmez teras olunca
(284 puan) tarafından
O imkanım var kuzum yazlık evim var iki katlı villa ama orayı tek başıma yapabilcek halde değilim Cocuk küçük hamileyim bebeler buyuynce tasincam oraya etrafta kimse yok şuan yavaş yavaş dolmaya basladi bı 10 yılı var oyuzden bu evrede sorun sadece koridoru kullanışsız oyuzden o evi aldık odalar küçük balkonlar mutfak büyük sadece bide koridoru zikzak gibi labirent gibi sevmiyorum hiç
tarafından
Himmm canim madem imkanin var neden kadın tutmuyorsun temizlesin canina yazik Rabbim daha çok versin helalinden sizede bizede cumlemizede
(284 puan) tarafından
Kuzum son yazım resimdeki inşaata tasincam yaza orası daha kullanışlı yaz sonuna bitiyor isallah bu kadar pisliği olmaz diğer eve kayinvaldemle gidiyorum ancak kucunki işi bitmiyor bebeler bahçede havuz var boş şişeler diye peşinden ayrilamiyorim hayvanlar var bakacak diye tutturuyolar bitanede gorumcemin kızı var onla benimki baya simariyolar kaynanamla beraber yapıyoruz herşeyi ama evde öyle olmuyor kuzum geliyim yapıyım diyor ama ben rahat edemiyorum birde kadın tuttum daha önce hamileliğimde evimde calmadik eşya bırakmamış güvenemiyorum kimseye ya
tarafından
Anaaa kıyamam yaaa he vqlla yarardan cok zararları oluyo cocuklar kimseyi görmeyi versin cok fena oluyorlar en iyisi tek bacım ben senin iyiliğin için demiştim:)
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Yaa çok güzel  çok seviyorum böyle balkonları benimkisi 3 kişi anca sığıyor oda ayakta :D bende hamileyken hep tek başıma yapıyordum dinlene dinlene :D şimdi oğlum 9 aylık hiç temizlik yaptırmıyor :D
(284 puan) tarafından
Ay benim oğlumda 2 buçuk yaşında iki dak dursun diye  ne yapacağımı sasirdim ama şükür bitti bı bukadar arka balkon var orası boş şimdi bı silip cikacakm
(3,675 puan) tarafından
Oh valla balkon çokluğu var sende de :D
(284 puan) tarafından
Ay sorma ya odalar kümes kadar koridor labirent gibi balkonlar oturma odamdan büyük hiç sevmiyorum ev de son yazım işte resimde görünen inşaat yaz sonuna biter oraya tasincam
0 oy
tarafından
Balkonun kapalı olması büyük avantaj bence. Bizim balkon açık o yüzden böyle koltuk halı fln seremiyorum. Ohhh keyfini çıkar bu güzel balkonun
(284 puan) tarafından
Aynen canım 4 yıldır bu evde oturuyorum 3 yıldır inşaat var etrafında bıktım tozundan pisliği den gürültüsünden kapattirdim
0 oy
tarafından
Balkonun ne guzel kiz oturma odasi gibi
0 oy
tarafından
Ohhhh tam şöyle dedikodu yapılacak yer bacım mis gibi olmuş al eline kahve 
0 oy
(187,525 puan) tarafından

bakona talibim :D

0 oy
tarafından

Balkonun çok güzelllll yaşarım ben orda :D

0 oy
(531 puan) tarafından
Gule gule otur cnm 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 594 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (1,166 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,062 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 2,264 göst.
22 Haziran 2020 Diğer kategorisinde & 2 Bal Annesi & (1,312 puan) tarafından soruldu
+9 oy
31 cevap 2,259 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde pamukipligi (4,582 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,227 soru

24,694,316 cevap

368,540 kullanıcı

...